تاریخ: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۳:۵۱
بازدید: ۲۶۴
کد خبر: ۳۱۹۲۵۴
سرویس خبر : آهن و فولاد

رشد هفت درصدی تولید آهن اسفنجی پنج ماه ۱۴۰۲/ مجموع تولید به مرز ۱۴.۶ میلیون تن رسید

رشد هفت درصدی تولید آهن اسفنجی پنج ماه ۱۴۰۲/ مجموع تولید به مرز ۱۴.۶ میلیون تن رسید
‌می‌متالز - مجموع تولید آهن اسفنجی شرکت‌های بزرگ طی پنج ماه امسال به مرز ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسید. این رقم ۷ درصد بیش از عملکرد مدت مشابه سال گذشته است.

به گزارش می‌متالز، تولید آهن اسفنجی شرکت‌های بزرگ از ابتدای فروردین ماه امسال تا پایان مرداد ماه به بیش از ۱۴ میلیون و ۵۹۴ هزار تن رسید این در حالی است که تولید این محصول در پنج ماه سال ۱۴۰۱ به ۱۳ میلیون و ۶۵۸ هزار تن رسیده بود.

رشد ۱۰ درصدی تولید مرداد

از سوی دیگر مجموع تولید آهن اسفنجی مرداد ماه توسط شرکت‌های بزرگ به دو میلیون و ۵۳۶ هزار تن رسید که این رقم ۱۰ درصد بیش از عملکرد مرداد ماه سال قبل است. این محصول در ماه مشابه سال ۱۴۰۱ دو میلیون و ۳۰۱ هزار تن تولید شده بود.

منبع: ایمیدرو

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم