تاریخ: ۲۲ مهر ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۴:۴۸
بازدید: ۷۳
کد خبر: ۳۲۰۲۶۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرعامل بانک رفاه:

پرداخت ۴۰هزار فقره وام در هر ماه به بازنشستگان/ بنگاه‌داری نمی‌کنیم

‌می‌متالز - مدیرعامل بانک رفاه با تأکید بر پرداخت ۴۰هزار فقره وام در هر ماه به بازنشستگان تأکید کرد که این بانک بنگاه‌داری نمی‌کند و در تلاش برای واگذاری سهام شرکت‌هایی است که در قالب تهاتر با بدهی‌ها در اختیار بانک قرار گرفته‌اند.

به گزارش می‌متالز، اسماعیل لله‌گانی در نشست خبری بررسی دستاورد‌ها و اقدامات بانک رفاه در ۲ سال گذشته، اظهار داشت: این بانک با ۶۳ سال قدمت، دارای ۱۰۵۰ شعبه و ۱۳ هزار کارمند است؛ نزدیک ۲۶ میلیون مشتری در بانک رفاه داریم که این افراد دارای ۳۲ میلیون حساب بانکی نزد این بانک هستند.

وی با تأکید بر اینکه تکریم ارباب رجوع جزو اولویت‌های این بانک است، گفت: در سال ۱۴۰۰ بانکداری دیجیتال و بانکداری جامع را به‌عنوان استراتژی اصلی بانک انتخاب کردیم؛ بر همین اساس تسهیل در روند ارائه خدمت به مشتریان اجرایی شد تا جایی که ماهانه ۴۰ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان به‌صورت کاملاً غیرحضوری و بدون نیاز به شعب و ضامن توسط بانک رفاه پرداخت می‌شود ضمن آنکه اقساط این تسهیلات نیز کاملاً الکترونیکی از حساب بازنشستگان کسر می‌شود.

مدیرعامل بانک رفاه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در بانک رفاه برای کمک به تحقق شعار سال مبنی بر مهار تورم و رشد تولید، گفت: برای مهار تورم باید نقدینگی در سطح جامعه جمع شود و بانک مرکزی هم به‌دنبال این هدف است، اما در عین حال رونق تولید را هم باید داشته باشیم، بر همین اساس انتشار اوراق گواهی سپرده خاص در بانک‌ها اجرایی شد که بانک رفاه هم عملکرد مطلوبی در این حوزه داشت؛ با این سیاست منابع خرد در سطح جامعه جمع و به‌صورت هدفمند به واحد‌های تولیدی هدایت می‌شود.

او تأکید کرد: خریداران اوراق گواهی سپرده در سود واقعی شریک هستند و بانک در پایان هر پروژه با کسر کارمزد دودرصدی مابقی سود را به مشتریان پرداخت می‌کند.

لله‌گانی با اشاره به وصول طلب ۱۰۶ هزار میلیاردی بانک رفاه از سازمان تأمین اجتماعی، گفت: این بانک در سال‌های قبل تسهیلاتی به سازمان تأمین اجتماعی پرداخته بود که تا روی کار آمدن دولت سیزدهم بلاتکلیف مانده بود، ولی در دولت فعلی ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی تأمین اجتماعی به بانک رفاه تهاتر شد.

وی با تأکید بر اینکه "بنگاه‌داری نمی‌کنیم"، گفت: برخی از شرکت‌هایی که در اختیار بانک است به‌خاطر تهاتر در راستای وصول بدهی شرکت‌ها بوده است، ولی ما اولویتمان فروش سهام این شرکت‌ها است؛ تمام سهام شرکت‌های واگذارشده به بانک قیمت‌گذاری و آگهی می‌شود و اگر خریداری وجود داشته باشد اولویتمان فروش سهام است. بانک در قیمت‌گذاری سهام نقشی ندارد اولویت بانک خروج از بنگاه‌داری است که این بنگاه‌داری هم به‌صورت اجباری برای بانک ایجاد شده است.

به‌گفته مدیرعامل بانک رفاه سرمایه بانک رفاه که در سه سال قبل ۲۳ هزار میلیارد ریال بود در چند مرحله افزایش سرمایه به ۱۹۲ هزار میلیارد و بعد از آن به ۶۲۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافت؛ افزایش سرمایه ده هزار میلیارد ریالی دیگر نیز برای بانک رفاه ایجاد خواهد شد که سرمایه این بانک به ۷۲۰ هزار میلیارد ریال برسد؛ نسبت کفایت سرمایه بانک حدود ۱۵ درصد است.

لله‌گانی با تأکید بر اینکه "بانک رفاه که در سه سال گذشته زیان انباشته داشت هم‌اکنون کاملاً سودده شده است"، گفت: سال ۹۸ بانک زیان انباشته داشت، ولی در سال ۹۹ بانک رفاه سود ده هزار میلیارد تومانی و در سال ۱۴۰۰ سود ده هزار میلیارد تومانی کسب کرد. سال قبل نیز سود این بانک به ۳۷ هزار میلیارد تومان رسید.

او همچنین از فروش اموال مازاد این بانک در سال گذشته به‌ارزش ۳۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: این در حالی است که شبکه بانکی در سال قبل مجموعاً ۵۸ میلیارد تومان اموال مازاد فروخته بود که ۶۰ درصد آن متعلق به بانک رفاه بوده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده