تاریخ: ۲۳ مهر ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۴:۵۲
بازدید: ۴۷۴
کد خبر: ۳۲۰۴۰۹
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
رکورد تولید گندله در شرکت سنگ آهن مرکزی ایران شکست؛

ثبت بالاترین میزان تولید گندله در شهریورماه امسال

ثبت بالاترین میزان تولید گندله در شهریورماه امسال
‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران از ثبت بالاترین میزان تولید گندله در شهریور امسال خبر داد و گفت: تولید بیش از ۴۶۸ هزار تن گندله در ماه، رکوردی جدید در شرکت سنگ آهن مرکزی است.

به گزارش می‌متالز، مجتبی حمیدیان، با بیان این مطلب اظهار کرد: شهریور امسال بیش از ۴۶۸ هزارتن گندله در کارخانه گندله‌سازی سه چاهون تولید شده که در مقایسه با رکورد قبلی (اردیبهشت۱۴۰۲) افزایش خوبی داشته است.

وی با بیان اینکه در ۶ ماه نخست سال با وجود توقفات سرد برنامه‌ای ۲۰۰ هزارتن از برنامه هدف جلوتر هستیم افزود: در تلاشیم تا پایان سال به تولید ۴ میلیون تن گندله دست پیدا کنیم.

حمیدیان عوامل تاثیرگذار در ثبت رکورد جدید را برگزاری جلسات منظم قبل از تعمیرات، همکاری تنگاتنگ واحد‌های مالی و بازرگانی برای تامین قطعات و انجام تعمیرات سرد در اوج مصرف برق دانست و گفت: تحویل کنسانتره با کمیت و کیفیت بالا و راه اندازی نیروگاه خودتامین شرکت و تولید برق پایدار از دیگر عوامل مهم در دستیابی به بالاترین رکورد تولید گندله است.

حمیدیان اضافه کرد: مسوولیت پذیری، انگیزه بالا، همکاری خوب بین عوامل کارفرما، مشاور و پیمانکار در کنار تصمیمات به موقع موجب کسب موفقیت‌های خوبی در شرکت سنگ آهن مرکزی ایران شده است.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال به تولید بیش از ۴ میلیون تن دست پیدا کنیم.

منبع: سنگ آهن مرکزی ایران - بافق

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم