تاریخ: ۱۱ آبان ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۰:۰۴
بازدید: ۷۴
کد خبر: ۳۲۲۵۸۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
مجری طرح گوهرسنگ در مراسم اختتامیه مسابقات ملی مهارت گوهرتراشی:

هدف برگزاری مسابقات گوهرتراشی، شناسایی فعالان برای برندسازی است

‌می‌متالز - مجری طرح گوهرسنگ گفت: هدف اصلی برگزاری مسابقات گوهرتراشی، شناسایی فعالان برای برندسازی و شناسنامه دار شدن آن‌ها برای ورود به بازار‌های بین المللی است.

به گزارش می‌متالز، سید ابومحمد هاشمی، امروز در مراسم اختتامیه اولین دوره مسابقات ملی آزاد مهارت گوهرتراشی تصریح کرد: علاقه‌مندان در مسابقات ملی مهارت گوهرتراشی از ۳۱ استان ثبت نام کردند و در مرحله نهایی، بیش از ۷۰ نفر از ۲۰ استان مسابقات حضور یافتند. وی ادامه داد: در این مسابقات، داوران از استادان سطح ملی و بین المللی بودند.

مجری طرح گوهرسنگ با بیان اینکه سند ملی گوهرسنگ حدود ۲.۵ سال پیش ابلاغ شد، گفت: به دنبال آن، طرح توسعه گوهرسنگ توسط ایمیدرو اجرایی شد. وی افزود: در سند مذکور، ۶ استراتژی کلان با ۴۵ فعالیت عمده به صورت زنجیره پیوسته از اکتشافات تا حضور مصنوعات و تولیدات در بازار‌های بین المللی تدوین شده است.

هاشمی با اشاره به اینکه ۷ وزارتخانه درگیر سند گوهرسنگ هستند، گفت: ۲۰ نهاد دولتی و غیر دولتی، فعالیت خود را به طور مطلوب انجام می‌دهند. وی افزود: ایمیدرو با سازمان آموزش فنی حرفه‌ای قراردادی مبنی بر آموزش گوهرتراشی منعقد کرد و تاکنون افراد متعددی به صورت کاملا حرفه‌ای آموزش دیده اند.

ایمیدرو، الهام بخش توسعه گوهرتراشی

حسن کامرانی فرد، مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی در این مراسم گفت: ایمیدرو برای توسعه گوهرتراشی، الهام بخش است. وی ادامه داد: در این دوره از مسابقات گوهرتراشی، شرکت کنندگان مسابقات از ۲۰ استان حضور داشتند. به طوری که حتی شرکت کننده‌ای با سن ۹ سال داشتیم.

کامرانی فرد با اشاره به اینکه در سال بعد، در نظر داریم مسابقات گوهرتراشی را توسعه دهیم، اذعان کرد: موضوع گوهرتراشی، رکاب و ... در برنامه سال آینده است.

وی افزود: همچنین بنا داریم چتر آموزش‌های مهارتی در استان را گسترده کنی و هدف ما این است که نگاه‌ها را به سمت ارتقای ارزش افزوده پیش ببریم. کامرانی فرد خاطرنشان کرد: این مسابقه در مقایسه با سایر مسابقات، اقدامی مطلوب و ارزشمند بود.

منبع: ایمیدرو

عناوین برگزیده