به گزارش میمتالز، غلامرضایی با اشاره به تامین زیرساختهای آب، افزود: یک خط انتقال آب از سیرجان، کرمان و اردکان است که به بهره برداری رسیده، خط بعدی از دریای عمان تا اصفهان و خط دیگر از چابهار تا خراسان رضوی است که برای تامین آب صنایع و معادن است و سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با اشاره به نیاز بخش معدن و صنایع معدنی به تامین برق گفت: با توجه به ناترازیهای انرژی و کمبود زیرساخت در کشور، برنامههای بلندمدتی در این حوزه تدوین شده است که با امضای تفاهمنامه بین دو وزارت صمت و نیرو، ظرفیت ده هزار مگاوات نیرو کلید خورده است.
غلامرضایی افزود: ۶ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی در شرکتهای فولادی درحال اجراست که دو هزار مگاوات آن تا پیک مصرف سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
وی با اشاره به چالشها در حوزه گاز گفت: با توجه به این که سرمایهگذاری در حوزه گاز زمانبر و سرمایهبر است به همین منظور حرکت به سمت فولاد سبز و کاهش مصرف گاز و استفاده از روش هیدروژن جزو اولویت است.
مدیر زیرساختهای ایمیدرو به برنامههای بلندمدت این سازمان در حوزه توسعه حمل و نقل ریلی نیز اشاره کرد و افزود: هدف افزایش استفاده از حمل و نقل ریلی کاهش بهای تمام شده و افزایش بهرهوری است که در تامین ناوگان، خود صنایع مشارکت خواهند کرد.
وی گفت: در تامین ماشینآلات و لوکوموتیو با چالشی مواجه نیستیم و در یک برنامه پنج ساله تلاش برای واردات ۳۰۰ دستگاه لوکوموتیو با همکاری شرکتهای معدن و صنایع معدنی هدفگذاری شده است که ۸۰ لوکوموتیو از طرف شرکتها، ثبت سفارش شده است.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما