تاریخ: ۰۹ دی ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۹:۵۷
بازدید: ۲۲۱
کد خبر: ۳۲۸۳۱۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال به ۲۶ دی موکول شد

واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال به ۲۶ دی موکول شد
‌می‌متالز - شرکت فرابورس ایران با صدور اطلاعیه ای، اعلام کرد که عرضه سهام پرسپولیس و استقلال که پیش از این قرار بود در تاریخ ۱۲ دی برگزار شود، به دلیل واصل نشدن تقاضای خرید، به تاریخ ۲۶ دی موکول شد.

به گزارش می‌متالز، در اطلاعیه فرابورس آمده است: عطف به نامه شماره ۲۲۵۶۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۵ سازمان خصوصی‌سازی و اطلاعیه شماره ۶۰۱۹/الف/۰۲ مورخ ۱۴۰۲/۰۹/۲۲ این شرکت، تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۳ تقاضایی برای بررسی صلاحیت فنی و مدیریتی به سازمان خصوصی سازی واصل نشده است؛ لذا عرضه موضوع اطلاعیه مذکور در تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۲ دارای موضوعیت نخواهد بود.

با توجه به این اطلاعیه، عرضه سهام پرسپولیس و استقلال در تاریخ ۱۲ دی لغو و به تاریخ ۲۶ دی موکول شد.

سازمان خصوصی‌سازی حدود سه هفته پیش با صدور اطلاعیه‌ای، از عرضه سهام پرسپولیس و استقلال در تاریخ ۱۲ دی خبر داه بود. بر اساس اطلاعیه مذکور، ارزش پایه سهام قابل عرضه باشگاه فرهنگی و ورزشی پرسپولیس ۲۱.۱۶۱.۰۴۷.۰۸۶.۹۰۰ ریال، معادل ۵.۳۶۲.۶۵۷.۶۵۰ سهم به صورت بلوکی (۵۱ درصد)، با قیمت تابلو فرابورس «در روز عرضه معادل قیمت پایانی روز قبل از عرضه» به اضافه ۱۱۰ درصد به شرط آن که از مبلغ ۳.۹۴۶ ریال کمتر نباشد.

همچنین ارزش پایه سهام قابل عرضه باشگاه فرهنگی و ورزشی استقلال ۱۸.۵۰۲.۷۲۱.۶۱۳.۰۰۰ ریال، معادل ۵.۵۰۳.۴۸۶.۵۰۰ سهم به صورت بلوکی (۵۱ درصد)، با قیمت تابلو فرابورس «در روز عرضه معادل قیمت پایانی روز قبل از عرضه» به اضافه ۱۱۰ درصد به شرط آن که از مبلغ ۳.۳۶۲ ریال کمتر نباشد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم