تاریخ: ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۸:۵۳
بازدید: ۱۲۹
کد خبر: ۳۳۱۵۲۲
سرویس خبر : آهن و فولاد

فولاد مبارکه خط شکن انرژی خورشیدی در کشور

‌می‌متالز - سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق با هدف معرفی ظرفیت، توانمندی و فناوری‌های خارجی و داخلی شرکت‌های تولیدکننده و دانش‌بنیان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، این رویداد با هدف ارائه برنامه‌های راهبردی کوتاه‌مدت و بلندمدت به‌منظور پاسخ به نیاز‌های آینده انرژی کشور، اعلام تصمیمات دولتی، آگاهی‌بخشی از قوانین و مقررات این حوزه، نحوه تسهیلات ارائه‌شده از سوی دولت جهت تسهیل سرمایه‌گذاری، ارائه پتانسیل‌ها و مدل‌های سرمایه‌گذاری دایر شد و فعالان حاضر در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله ۱۰۰ شرکت داخلی و ۱۳ نمایندگی شرکت‌های خارجی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر آخرین دستاورد‌های خود را ارایه کردند. گروه فولاد مبارکه در این رویداد که با حضور علی‌اکبر محرابیان، وزیر نیرو، معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر آغاز به کار کرد در قامت طلایه‌دار احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر خورشیدی حضور پیدا کرد.

محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر در این رویداد گفت: در صنعت، قرار ما بر این بوده است که در مقابل هر بنگاه اقتصادی که نیروگاه تجدیدپذیر احداث کند، تعهد کنیم که معادل برق تولیدی را به آن شرکت تحویل دهیم و به‌هیچ‌وجه برق را حتی در شرایط پیک، در آن شرکت قطع نکنیم. وزارت نیرو در حوزه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر ۳۰ درصد نیز به‌صورت تشویقی در نظر گرفته؛ به این معنا که اگر سازمان یا بنگاه اقتصادی نیروگاه حرارتی احداث کند، معادل آن، از قطعی برق معاف می‌شود و چنانچه همان بنگاه اقتصادی نیروگاه تجدیدپذیر احداث کند، معادل ۱.۳ مشمول عدم قطعی برق می‌گردد.

او که در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق تهران حضور داشت با اشاره پروژه بزرگ نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه گفت این شرکت با احداث نیروگاه خورشیدی یک اقدام خط‌شکن انجام داد و علاوه بر کاهش آلاینده‌ها، بر سایر صنایع برای احداث نیروگاه‌های خودتأمین تأثیر می‌گذارد. گزارش‌ها و تصاویر ارسالی نشان می‌دهد که عملیات احداث این نیروگاه به‌طورجدی در حال اجراست. به‌هرحال این نیروگاه بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور و منطقه است که علاوه بر آثاری که در تولید و تأمین برق دارد، در کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی نیز بسیار مؤثر است. ضمن اینکه احداث این نیروگاه می‌تواند برای سایر صنایعی که قصد دارند در حوزه انرژی و به‌ویژه برق خودتأمین باشند الگوی مناسبی باشد. امیدواریم فولاد مبارکه با همین همت و عزمی که بر این کار متمرکز کرده است همچنان بتواند پروژه را به پیش ببرد و تا قبل از پیک مصرف برق در سال ۱۴۰۳، طبق قولی که متولیان امر داده‌اند، شاهد بهره‌برداری از فاز اول این نیروگاه به میزان ۱۰۰ مگاوات باشیم و در ادامه نیز فاز‌های بعدی به ترتیب وارد مدار گردد.

منبع: دنیای اقتصاد

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده