تاریخ: ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۴:۲۹
بازدید: ۲۳۶
کد خبر: ۳۳۲۱۴۵
سرویس خبر : آهن و فولاد

فولاد مبارکه الگوی تامین انرژی

فولاد مبارکه الگوی تامین انرژی
‌می‌متالز - نخستین برنامه «جام رسانه‌ای امید» با حضور جمع کثیری از اصحاب رسانه استان اصفهان و معرفی برگزیدگان در حرم زینبیه اصفهان برگزار شد. محمدجواد براتی، مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه در این برنامه گفت: علاوه بر دستاورد‌هایی که در دوران ساخت فولاد مبارکه عاید کشور شده است، امروز شاهد آن هستیم که از ۳۰ میلیون تن فولادی که در کشور تولید می‌شود بالغ بر ۱۰ میلیون تن آن سهم گروه فولاد مبارکه است.

به گزارش می‌متالز، او با اشاره به شرکت‌های زیرمجموعه فولاد مبارکه که در اقصی نقاط کشور گسترده شده‌اند، تصریح کرد: این شرکت در حال حاضر به وسعت ایران است و توانسته است زمینه اشتغال ۳۸۰ هزار نفر را به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در سراسر کشور فراهم نماید.

براتی مدیریت مصرف آب در این شرکت را از اقدامات ویژه این مجموعه دانست و افزود: شرکت فولاد مبارکه به دلیل اجرای پروژه مدیریت مصرف و بازچرخانی آب و جمع‌آوری پساب‌های شهری به‌منظور جایگزینی با آب خام توانسته است در جمع ۵ شرکت پایدار فولاد جهان قرار گیرد.

وی در همین زمینه با اشاره به این‌که فولاد مبارکه دارنده بزرگ‌ترین تصفیه‌خانه پساب در خاورمیانه است اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۵۰ درصد آب مصرفی این شرکت از محل تصفیه پساب ۹ شهر شهرستان‌های اطراف این شرکت و بازچرخانی پساب صنعتی کارخانه تأمین می‌شود که به‌زودی با افزایش سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه در استفاده بهینه از منابع آبی، طرح جمع‌آوری پساب در ۶ شهر دیگر هم‌جوار شرکت نیز اجرا خواهد شد. به‌طورکلی استفاده از پساب‌های شهری در فرآیند تولید راهبرد مؤثری است که شرکت را مصمم کرده به‌منظور تأمین پایدار آب خود و در راستای عمل به مسوولیت‌های اجتماعی شرکت و بهبود فرآیند‌های زیست‌محیطی هم‌جوار کارخانه در این مسیر سرمایه‌گذاری کند.

مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه در ادامه به مشارکت این شرکت درزمینۀ تأمین آب صنایع در کل استان پرداخت و خاطرنشان کرد: فاز اول طرح انتقال آب از دریای عمان با همکاری فولاد مبارکه و سایر مجموعه‌های صنعتی استان تا اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد که در صورت تکمیل کل طرح، مصرف آب کل صنعت از طریق دریا تأمین می‌شود و برداشت آب خام برای بخش صنعت به صفر می‌رسد.

وی ادامه داد: خود تأمینی در حوزه انرژی از دیگر موضوعات راهبردی است که فولاد مبارکه به‌عنوان صنعت پیشتاز در کشور به آن ورود کرده است در این راستا در مهرماه سال جاری اولین فاز نیروگاه ۹۴۰ مگاواتی سیکل ترکیبی کلاس F با حضور رئیس‌جمهور در فولاد مبارکه به بهره‌برداری رسید. همچنین در این راستا در بهمن‌ماه سال ۱۴۰۱ عملیات احداث بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور به ظرفیت ۶۰۰ مگاوات به همت فولاد مبارکه آغازشده است. نیروگاهی که با بهره‌برداری از آن ظرفیت نیروگاهی خورشیدی کشور به دو برابر افزایش می‌یابد. چراکه در حال حاضر کل ظرفیت نیروگاهی کشور در حوزه خورشیدی حدود ۵۴۰ مگاوات است و ازاین‌رو احداث این نیروگاه اقدامی بسیار مهم در این زمینه است.

وی تأکید کرد: ورود و جسارت فولاد مبارکه برای خود تأمینی انرژی به‌خصوص راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی، با توجه به مسائل زیست‌محیطی کشور باعث شد که سایر صنایع نیز از این شرکت در احداث نیروگاه خورشیدی الگوبرداری و اقدام کنند که این امر نشان می‌دهد فولاد مبارکه همواره پیشرو و الگوی سایر صنایع بوده است.

منبع: دنیای اقتصاد

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده