تاریخ: ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۳:۵۹
بازدید: ۲۵۱
کد خبر: ۳۳۵۶۹۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

۷۴ معدن در آذربایجان‌ غربی احیا شد

۷۴ معدن در آذربایجان‌ غربی احیا شد
‌می‌متالز - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: امسال ۷۴ معدن در شهرستان‌های مختلف استان احیا شده و کار استخراج از آنها در حال انجام است.

به گزارش می‌متالز، عبدالحمید سرتیپی روز پنجشنبه افزود: سال گذشته ۵۹ معدن در استان احیا شده بود که امسال این آمار ۲۵ درصد رشد نشان داشته است.

وی اضافه کرد: امسال همچنین ۶۰ پروانه اکتشاف معادن در آذربایجان غربی صادر شده است که در هم‌سنجی با ۳۲ پروانه صادره سال گذشته، ۸۸ درصد نشان می‌دهد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی ادامه داد: همچنین امسال ۵۶ مورد پروانه بهره‌برداری از معادن در استان صادر شده که ۳۳ درصد بیشتر از سال گذشته است.

سرتیپی گفت: سال گذشته ۴۲ مورد پروانه بهره‌برداری معادن در آذربایجان‌غربی صادر شده بود.

وی از رشد ۴۰ درصدی اشتغال در معادن آذربایجان‌غربی خبر داد و افزود: امسال ۳۵۳ نفر در معادن استان مشغول به کار شده اند در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۲۵۳ نفر بود.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) آذربایجان غربی

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم