تاریخ: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۸:۴۱
بازدید: ۱۷۳
کد خبر: ۳۳۸۹۶۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

هشدار روسیه به آمریکا در صورت مصادره ذخایر بلوکه‌ شده

هشدار روسیه به آمریکا در صورت مصادره ذخایر بلوکه‌ شده
‌می‌متالز - یک مقام بلند پایه امنیتی روسیه طی اظهاراتی هشدار داد که در صورت هرگونه مصادره ذخایر ارزی بلوکه شده این کشور توسط ایالات متحده، روسیه ممکن است با توقیف دارایی‌ها و اموال شهروندان و سرمایه‌گذاران آمریکایی به این اقدام پاسخ خواهد داد.

به گزارش می‌متالز، دیمیتری مدودف، نایب رئیس شورای امنیت فدراسیون روسیه روز شنبه طی اظهاراتی هشدار داد که در صورت هرگونه مصادره ذخایر ارزی بلوکه شده این کشور توسط ایالات متحده، روسیه ممکن است با توقیف دارایی‌ها و اموال شهروندان و سرمایه گذاران آمریکایی به این اقدام پاسخ خواهد داد.

مجلس نمایندگان آمریکا طی روز‌های اخیر لایحه‌ای را تصویب کرد که به دولت بایدن اجازه می‌دهد دارایی‌های روسیه را که در بانک‌های آمریکایی نگهداری می‌شود مصادره و به اوکراین منتقل کند، چیزی که کرملین گفته است غیرقانونی است و تلافی روسیه را درپی خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، ایالات متحده و متحدانش در واکنش به جنگ روسیه در اوکراین، مبادلات مالی با بانک مرکزی و وزارت دارایی روسیه را ممنوع کردند و حدود ۳۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های این کشور را در غرب مسدود کردند که بیشتر آن در موسسات مالی اروپایی و نه آمریکایی است.

گروه هفت (G۷) نیز در حال بررسی این موضوع هستند که با دارایی‌های بلوکه شده روسیه چه کاری انجام دهند.

مدودف که ارتباط نزدیکی با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه دارد، روز شنبه تأکید کرد که این کشور نمی‌تواند در مقابل هرگونه تصرف دارایی‌های این کشور از سوی ایالات متحده واکنش دقیقا مشابهی نشان دهد.

وی افزود: دلیل روشن است - ما اموال زیادی از دولت آمریکا مثل پول و سایر دارایی‌های ایالات متحده را در اختیار نداریم. بنابراین، پاسخ فقط می‌تواند نامتقارن باشد. (البته) این به این معنی نیست که (واکنش روسیه) کمتر دردناک خواهد بود.

مدودف در ادامه گفت: ما در مورد سلب مالکیت، به عنوان مثال با تصمیم دادگاه، در مورد اموال بخش خصوصی و افراد واقع در حوزه قضایی روسیه (پول، املاک و مستغلات و اموال منقول غیرنقدی، حقوق مالکیت) صحبت می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم