به گزارش میمتالز، در این رویداد، چهل هنرمند نقاس و سه هنرمند برجسته خطاط از جمله استاد علیاکبر اسماعیلیقوچان معروف به خطاط هفت قلم و استاد حسین طالبی، بنیانگذار اجلاس قدیر در این رویداد حضور داشتند و امکان برقرای ارتباط نزدیک با اساتید هنرمند و مشاهده ایشان در حین هنرآفرینی برای بازدیدکنندگان موزه فراهم شد.
بر اساس این گزراش، رئیس اداره موزه و مستندات علوم زمین مشهد ضمن اشاره به اهداف برگزاری این رویداد گفت: پارک موزه علوم زمین مشهد یک موزه علمی است و بی شک به نمایش و ارائه مفاهیم علمی در حوزه علوم زمین میپردازد، اما بروز و ارائه شایسته این مفاهیم جز در قالب هنر امکانپذیر نیست.
به گفته خانم دکتر پرورش؛ هنر، زبان مشترک ما انسانها است که امروز در قالب نقاشی و خوشنویسی به علم پیوند خورده است.
وی با بیان اینکه این برنامه از مجموعه برنامههای پیشبینی شده برای گرامیداشت روز جهانی موزه بوده، تصریح کرد: حضور هنرمندان برجسته استان و کشور در موزه، فرصت مغتنمی است تا از نقطه نظرات ارزنده ایشان در برنامههای توسعهای پیشرو در موزه بهرهمند شویم.
رئیس اداره موزه و مستندات علوم زمین مشهد افزود: ارج نهادن به هنرمندان در دنیای مدرن امروز، مساله مهمی است که میتواند مانع کم رنگ شدن پیوندهای باارزش انسان با خود و دیگران شود و در تلطیف روحیه و ایجاد نشاط در جامعه مؤثر واقع شود.
به گفته خانم پرورش، حضور هنرمندان نقاش با بومهای نقاشی که هر کدام در جایی از موزه مشغول طرح یکی از مجموعهها و نمونههای موزه بودند، شور و شوق وصفناپذیری را در موزه ایجاد کرده بود و مهمتر از همه حضور مردم در این رویداد و اشتیاق و اقبال ایشان به دیدار با هنرمندان از نکات حائز اهمیت در این مراسم بود.