به گزارش میمتالز، «جبار کوچکینژاد» با اشاره به نقش مهم بازار سرمایه در رشد و توسعه بنگاههای اقتصادی، گفت: این بازار با تجمیع سرمایهها، تأمین منابع مالی برای شرکتها را رقم میزند که نتیجه آن رشد فناوری و تجاری شدن ایدههای نوآورانه و در نهایت بهبود رشد اقتصاد است.
وی با بیان این که هدایت سرمایهها به سمت تولید باعث میشود بنگاهها و واحدهای اقتصادی بتوانند طرحها و پروژههایی را اجرا کنند که توجیه اقتصادی داشته باشد، افزود: با این اتفاق نه تنها سرمایهگذاری بلکه تولید نیز رونق میگیرد.
این نماینده مجلس، رشد تولید را عامل اصلی نجات اقتصاد برشمرد و گفت: تنها راه افزایش تولید بنگاههای اقتصادی ورود به بورس است؛ چراکه این بازار بستری را ایجاد کرده که پولهای سرگردانی که باعث افزایش حجم نقدینگی میشود و تورمزاست، وارد چرخه تولید شود. بر این اساس باید با دیدگاه مثبتتری به بورس نگاه کرد تا بازار سرمایه بتواند اقتصاد را نجات دهد.
کوچکینژاد ادامه داد: تلاش دولت در حوزه اقتصاد به ویژه حمایت از بازار سرمایه باید بیش از پیش افزایش یابد تا علاوه بر فراهم شدن زمینه لازم برای رشد بازارهای مالی، سوداگری و نوسانات در بازارها از جمله بازار سهام نیز کاهش یابد.
این نماینده مجلس با تاکید بر این که سیاستهای خلقالساعه و یک شبه موجب بیاعتمادی سهامداران میشود، افزود: سیاستهای اقتصادی دولت باید مبتنی بر ایجاد آرامش و ثبات در بازارها به ویژه بازار سرمایه باشد، با اصلاح سیاستهای پولی و مالی انتظار میرود شاهد تسریع در حرکت پول از سایر بازارها به سمت بازار سرمایه باشیم.
کوچکینژاد تصریح کرد: دولت سیزدهم باید در کنترل تورم پیش قدم باشد و بیشترین تمرکز خود را بر رشد تولید و حضور همهجانبه مردم در سرمایهگذاری و جلب آنان به بازار سرمایه بگذارد تا شاهد رونق تولید باشیم. همچنین، دولت میبایست با آزاد کردن بخشی از منابع و تزریق آن به بازار سرمایه، نیاز بازار را برطرف کند.