تاریخ: ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۴:۰۱
بازدید: ۴۵
کد خبر: ۳۴۳۷۶۵
سرویس خبر : انرژی
مدیرعامل پتروشیمی بندر امام در دیدار با عضو کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح کرد:

پیش‌بینی ۱۲۰ میلیون تنی محصولات پتروشیمی در برنامه هفتم توسعه

‌می‌متالز - عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در نمایشگاه تخصصی اصفهان پلاست با حضور در غرفه شرکت پتروشیمی بندرامام با دکتر انصاری‌نیک دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش می‌متالز، سپهدار انصاری‌نیک در این دیدار با اشاره به ارزش محصولات پتروشیمی در کشور اظهار داشت: اگر یک تن پلیمر به صنایع تبدیلی تبدیل شود، حدود هزار شغل ایجاد می‌کند، در برنامه هفتم توسعه قرار است تولید صنایع پتروشیمی به بیش از ۱۲۰ میلیون تن برسد و اکنون این میزان حدود ۷۰ میلیون تن است، یعنی ۵۰ میلیون تن باید به ظرفیت تولیدات صنعت پتروشیمی اضافه شود.»

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندرامام با پراهمیت خواندن این موضوع تصریح کرد: «افزایش تولیدات پلیمری در آینده کشور را حدود ۵ میلیون تن پیش‌بینی کرد که لزوم قوانین حمایتی در سطح دولت و قانون‌گذاری جهت توسعه صنایع تبدیلی را می‌طلبد.»

نائب رئیس هیأت مدیره پتروشیمی بندرامام در ادامه عنوان کرد: کشور کره جنوبی پلیمر‌های خود را از مسافتی که با کشتی ۳۰ روز حمل می‌شود به ترکیه می‌برد و ۵۰ دلار ارزان‌تر از ما می‌فروشد، چرا؟ چون توافق‌نامه بازرگانی با دولت ترکیه دارند. در حالیکه محصولات پلیمری ما ظرف دو روز به بازار ترکیه میرسند و کرایه کره جنوبی به ترکیه حدود ۶۰ دلار و ۴۰ روز دورتر از بازار مصرف است.»

انصاری نیک در پایان افزود: اینها مولفه‌هایی است که در سطح اقتصاد بین‌الملل و تجارت جهانی و موافقت نامه‌های بازرگانی که مجلس می‌تواند بر وزارت خارجه تکلیف کند قرار دارد. باید اتاق‌های بازرگانی توسعه روابط دهند و قوانین ایجاد کنند و بحث مبادلات ارزی را آسان‌تر کنند تا صنعت پلاستیک، صنایع پلمیر و صنایع تبدیلی توسعه یابند.

لازم به ذکر است در نخستین روز این نمایشگاه همچنین اعضای انجمن پلیمر و اتاق بازرگانی استان اصفهان و رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه با حضور در غرفه بندرامام با مدیرعامل دیدار و گفتگو کردند.

منبع: بورس نیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد