تاریخ: ۰۶ تير ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۰:۱۵
بازدید: ۱۴۴
کد خبر: ۳۴۴۳۱۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

کاهش ۲۳ درصدی واردات طلای چین از هنگ‌کنگ

کاهش ۲۳ درصدی واردات طلای چین از هنگ‌کنگ
‌می‌متالز - واردات خالص طلای ماه می‌ چین از طریق هنگ‌کنگ نسبت به آوریل حدود ۲۳ درصد کاهش یافته است.

به گزارش می‌متالز، آمار‌های اداره آمار و آمار هنگ‌کنگ نشان داد که واردات خالص طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه می‌ حدود ۲۳ درصد کاهش یافته و به پایین‌ترین حد خود در ۸ ماه گذشته رسید، زیرا بانک مرکزی چین در ماه گذشته از افزودن هرگونه طلا به ذخایر خود جلوگیری کرد.

داده‌ها نشان می‌دهد که واردات خالص به بزرگ‌ترین مصرف‌کننده طلای جهان در ماه می‌ به ۲۶.۷۲۲ تن رسیده است، در حالی که در آوریل ۳۴.۵۷۵ تن بوده است.

رونا اوکانل، تحلیلگر کارگزاری StoneX اظهار کرد که کل واردات طلا از طریق هنگ‌کنگ حدود ۱۹.۳ درصد کاهش یافت و به ۳۴.۸۹۷ تن رسید. چین بزرگ‌ترین مصرف‌کننده شمش است و روند خرید آن می‌تواند بر قیمت‌های جهانی تاثیر بگذارد.

بر اساس گزارش رویترز، بانک مرکزی چین بزرگ‌ترین خریدار رسمی بخش طلا در سال ۲۰۲۳ بود. کل صادرات طلا به چین در مسیری مشابه به نظر می‌رسد، اما نکته جالبی که ما شاهد آن هستیم، جهش در صادرات به بقیه کشور‌های جنوب شرقی آسیاست.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم