تاریخ: ۲۰ تير ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۱:۴۲
بازدید: ۳۰۳
کد خبر: ۳۴۵۵۴۷
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
با حضور سهامداران عمده و اعضای هیات مدیره ایرالکو، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی، مدیر امور اراضی استان مرکزی و مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقه‌ای باختر انجام شد؛

واگذاری ۱۷۲ هکتار از اراضی ملی جهت ساخت نیروگاه خورشیدی و تجدیدپذیر به ایرالکو و بهره‌برداری از فاز نخست پروژه ۸۰ مگاواتی مولد اضطراری شرکت آلومینیوم ایران

واگذاری ۱۷۲ هکتار از اراضی ملی جهت ساخت نیروگاه خورشیدی و تجدیدپذیر به ایرالکو و بهره‌برداری از فاز نخست پروژه ۸۰ مگاواتی مولد اضطراری شرکت آلومینیوم ایران
‌می‌متالز - شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو با نماد بورسی فایرا) در راستای تامین برق داخلی کارخانه، تولید انرژی پاک، صیانت و اهتمام به حفظ محیط زیست، توسعه زیرساخت‌های صنعتی و کمک به ناترازی برق در کشور اقدام به ساخت مولد اضطراری تولید برق با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۶ میلیون یورو و در آینده‌ای نزدیک ایجاد نیروگاه خورشیدی کرده است.

به گزارش می‌متالز به نقل از امور ارتباطات و اطلاع‌رسانی ایرالکو، در تاریخ ۱۷ تیرماه ۱۴۰۳ با حضور «سیدمهدی متولیان» سرپرست مدیریت عامل و رئیس هیات مدیره ایرالکو، «محسن محمدی» و «خسرو غفاری» اعضای هیات مدیره ایرالکو، «عبدالحسین محمدی» مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی، «مجتبی داودآبادی» مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقه‌ای باختر، «رامین اخلاصی» مدیر امور اراضی استان مرکزی، جلسه‌ای با موضوع واگذاری ۱۷۲ هکتار از اراضی ملی جهت ساخت نیروگاه خورشیدی و تجدیدپذیر به ایرالکو، برگزارشد و در ادامه فاز نخست مولد اضطراری شرکت آلومینیوم ایران با حضور اعضای هیات مدیره ایرالکو، مسوولین استانی و همراهی «عبدالرضا سیف» مدیر کارخانه، معاونین، مدیران و اعضای شورای اسلامی کار ایرالکو با ظرفیت اسمی ۵۰ مگاوات افتتاح و وارد مدار شد.

طی چند سال گذشته با توجه به ناترازی تولید و مصرف برق، در روز‌های گرم سال شاهد اختلال در تولید در صنایع مختلف و به ویژه در صنعت آلومینیوم با توجه به مصرف بالای انرژی در آن بوده‌ایم. با در نظر گرفتن این موضوع که طبق گفته وزیر نیرو حدود یک سوم برق تولیدی کشور توسط صنایع انرژی‌بر، مصرف می‌شود، دولت این صنایع را به کاهش مصرف و مدیریت بار الزام نموده که شرکت آلومینیوم ایران هم از این قاعده مستثنی نبوده و مجبور به کاهش بار در طی سال‌های اخیر بوده که به تبع آن خسارات و زیان بسیار نیز به شرکت وارد شد. در همین راستا با پیگیری و حمایت‌های همه‌جانبه سهامداران عمده و اعضای هیات مدیره شرکت آلومینیوم ایران طی یک سال گذشته اقدامات موثر و آینده‌نگرانه‌ای برای برون‌رفت از این مشکلات و توسعه زیرساخت‌های شرکت صورت پذیرفت که ساخت مولد اضطراری با ظرفیت ۸۰ مگاوات در داخل شرکت با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۶ میلیون یورو و ایجاد نیروگاه خورشیدی ۱۱۰ مگاواتی در راستای تولید انرژی پاک و تجدیدپذیر و حفظ محیط زیست از جمله آن موارد می‌باشد که با یاری خداوند مردم شهر اراک نیز از مزایای این طرح‌ها بهره‌مند خواهند شد.

«سیدمهدی متولیان» سرپرست مدیریت عامل و رئیس هیات مدیره ایرالکو بروز ناترازی در تولید و مصرف حامل‌های انرژی به ویژه برق در سال‌های اخیر را چالشی جدی برای صنایع به ویژه صنعت آلومینیوم بر شمرد. وی ضرورت تجهیز صنایع در خودتامینی برق و انرژی مورد نیاز خود را بر اساس مصوبه هیات وزیران حائز اهمیت دانست.

عضو هیات مدیره شرکت آلومینیوم ایران: از زحمات کارگران ارجمند ایرالکو در راه‌اندازی و بهره‌برداری از مولد اضطراری ایرالکو تقدیر و تشکر می‌نمایم

«محسن محمدی» سهامدار عمده و عضو هیات مدیره ایرالکو، ضمن تقدیر و ارج نهادن به تلاش‌های صورت پذیرفته توسط کارگران شریف ایرالکو در راه‌اندازی و تکمیل این پروژه مهم، حیاتی و ملی مطابق برنامه‌ریزی به عمل آمده، از اهتمام ویژه سهامداران و اعضای هیات مدیره در تامین برق مورد نیاز شرکت به عنوان اولویت حائز اهمیت که منافع ملی و استانی را نیز در بردارد، خبر داد. وی همچنین ابراز امیدواری کرد، اقدام ایرالکو در بهره‌برداری از مولد اضطراری و ایجاد نیروگاه خورشیدی نقطه عطفی در تاریخ این شرکت باشد تا ضمن تامین برق، گام مهمی در جهت ارتقاء منافع ملی برداریم.

مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقه‌ای باختر در مراسم بهره‌برداری از مولد اضطراری ایرالکو عنوان کرد: مسوولان ایرالکو با اتخاذ تصمیم بسیار مناسب و راهبردی در ساخت و راه‌اندازی مولد اضطراری برق در کارخانه، به بهبود ناترازی انرژی در شهر اراک و استان مرکزی کمک شایانی خواهند کرد.

«مجتبی داودآبادی» در حاشیه راه‌اندازی و بهره‌برداری از فاز نخست مولد اضطراری ایرالکو با تشکر از اقدام تحسین‌برانگیز در زمینه تولید انرژی در ایرالکو بیان کرد: امروز در شرایطی در خدمت دوستان گرامی در کارخانه ایرالکو هستیم که کشور گرم‌ترین روز‌های خود را تجربه می‌کند و مصرف برق به حداکثر خود رسیده است. شرکت آلومینیوم ایران با پیشینه بیش از نیم قرن فعالیت، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مشترکین برق استان مرکزی، با دیماند ۳۴۰ مگاوات نقش موثر و قابل توجهی در صنعت استراتژیک آلومینیوم کشور ایفاء می‌کند. به دلیل ناترازی در تولید و مصرف برق در ایام گرم سال و به ویژه فصل تابستان به صنایع مختلف مبنی بر همکاری در زمینه مدیریت بار الزام فراوان شده است که در همین راستا مسوولان ایرالکو با دوراندیشی و اتخاذ تصمیم بسیار مناسب و راهبردی اقدام به ساخت و راه‌اندازی مولد اضطراری برق در کارخانه کردند و خوشبختانه امروز که بیشتر از همیشه نیاز به تولید انرژی در کشور احساس می‌شود، شاهد بهره‌برداری از دو مولد اضطراری با ظرفیت اسمی ۲۵ مگاواتی این شرکت هستیم که در مجموع حدود ۳۴ مگاوات تولید برق خواهند داشت و همچنین واگذاری زمین برای ایجاد نیروگاه خورشیدی ایرالکو که کمک بسیار مهمی به حفظ تولید در ایرالکو و همچنین بهبود ناترازی برق در استان و کشور خواهند کرد.

شرکت آلومینیوم ایران با تصمیم برای ایجاد نیروگاه خورشیدی و استفاده از انرژی تجدیدپذیر، قدم مبارکی برای مردم عزیز شهر اراک برداشته است

«عبدالحسین محمدی» مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار امور ارتباطات ایرالکو با بیان این موضوع که در بحث تحویل زمین به ایرالکو برای ساخت نیروگاه خورشیدی کارشناسی‌های لازم در این اداره صورت پذیرفته، عنوان کرد: با توجه به تاکید بسیار به تمامی دستگاه‌های اجرائی استان مرکزی و اراک مبنی بر انجام اقدامات لازم برای کاهش آلودگی این شهر، به کلیه صنایع استان مرکزی و به ویژه صنایع مستقر در اراک برای بسترسازی در این زمینه تاکید بسیار شده است. شرکت آلومینیوم ایران به عنوان یکی از صنایع پیشرو در زمینه همکاری و انجام اقدامات موثر در این خصوص است که قدم مبارکی برای شهر اراک و مردم غیرتمند آن برداشته و آن اقدام به ساخت نیروگاه خورشیدی در راستای استفاده از انرژی برق پاک و صیانت از محیط زیست است. در همین راستا اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان پس از انجام کارشناسی‌های لازم و دقیق، زمینی به مساحت ۱۷۲ هکتار از اراضی ملی را در جهت ایجاد نیروگاه خورشیدی و تجدیدپذیر، به ایرالکو واگذار کرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری در ادامه بیان کرد: نزدیکی جایگاه در نظر گرفته شده برای نیروگاه خورشیدی ایرالکو به شهر اراک و پست ۶۳ مگاوات، مزیت قابل توجهی محسوب شده که در نهایت سود و منفعت آن به مردم عزیز اراک نیز خواهد رسید. از همین جا از تمامی دستگاه‌های مختلف استان مرکزی و شهر اراک می‌خواهیم در راستای کمک به کاهش آلودگی هوای اراک، همکاری و مساعدت لازم را داشته باشند.

ایرالکو شرکت آلومینیوم ایران فایرا آلومینیوم ایران تامین برق انرژی پاک توسعه زیرساخت‌های صنعتی کمک به ناترازی برق در کشور ناترازی برق ساخت مولد اضطراری تولید برق مولد اضطراری تولید برق نیروگاه خورشیدی سیدمهدی متولیان مهدی متولیان محسن محمدی خسرو غفاری اعضای هیات مدیره ایرالکو عبدالحسین محمدی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی استان مرکزی اراک مجتبی داودآبادی شرکت سهامی برق منطقه‌ای باختر برق منطقه‌ای باختر رامین اخلاصی امور اراضی استان مرکزی اراضی ملی عبدالرضا سیف اعضای شورای اسلامی کار ایرالکو شورای اسلامی کار ایرالکو صنعت آلومینیوم صنایع انرژی‌بر حفظ محیط زیست ناترازی در تولید و مصرف حامل‌های انرژی ناترازی در تولید و مصرف برق خودتامینی برق و انرژی کارگران شریف ایرالکو بزرگ‌ترین مشترک برق استان مرکزی صنعت استراتژیک آلومینیوم تولید انرژی در کشور اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی نیروگاه خورشیدی و تجدیدپذیر منابع طبیعی آبخیزداری
مطالب مرتبط
عناوین برگزیده