تاریخ: ۲۹ تير ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۹:۳۰
بازدید: ۲۴۸
کد خبر: ۳۴۶۱۶۱

برنامه «هما» برای عرضه بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۳

برنامه «هما» برای عرضه بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۳
‌می‌متالز - مدیرعامل «هما» با بیان اینکه در پرواز‌های اربعین سال گذشته فروش بلیت به صورت اینترنتی بوده است، گفت: امسال هم سعی کردیم تغییری در عرضه بلیت پرواز‌های اربعین نداشته باشیم تا مشکلی ایجاد نشود.

به گزارش می‌متالز، «شمس‌الدین فرزادی‌پور» مدیرعامل هما اظهار کرد: امسال با توجه به همزمانی پرواز‌های حج عمره و اربعین برنامه‌ریزی برای پرواز‌ها با دقت بیشتری انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه امسال همزمان با پرواز‌های اربعین پرواز‌های حج عمره را هم شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در دستور کار خود دارد، گفت: ایران‌ایر در پرواز‌های اربعین امسال همانند سال‌های گذشته از تمامی ظرفیت‌های خود استفاده خواهد کرد و نسبت به عرضه صندلی‌های خود سعی می‌کند برنامه‌ریزی لازم را انجام دهد.

وی ادامه داد: در پرواز‌های اربعین سال گذشته با توجه به برنامه‌ریزی که داشته‌ایم عرضه فروش بلیت پرواز‌ها را به صورت گروهی نداشته‌ایم و فروش بلیت به صورت اینترنتی بوده است. امسال هم سعی کرده‌ایم تغییری در عرضه بلیت پرواز‌های اربعین نداشته باشیم تا مشکلی برای زائران ایجاد نشود.

مدیرعامل هما گفت: تعداد صندلی که در سال گذشته برای پرواز‌های اربعین داشته‌ایم ۶۲ هزار صندلی بود که امسال هم سعی خواهیم کرد از تمامی ظرفیت‌های خود در این بخش استفاده کنیم.

فرزادی‌پور بیان کرد: به تمامی مسافران پرواز‌های اربعین توصیه می‌شود که بلیت را به صورت رفت و برگشت خریداری کنند تا مشکلی در هنگام برگشت نداشته باشند و مسافران به راحتی بتوانند از پیاده‌روی اربعین استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: جلسات رسمی پرواز‌های اربعین هنوز از سوی سازمان هواپیمایی کشور اعلام نشده است و در صورت اعلام رسمی اقدامات و برنامه‌ریزی‌های لازم برای انجام پرواز‌های اربعین صورت خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری مهر

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم