تاریخ: ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۲:۳۸
بازدید: ۱۸۹
کد خبر: ۳۴۷۶۱۹
سرویس خبر : آهن و فولاد

کورسو‌های صادرات فولاد ایران/ چادرملو ۳۰ هزار تن بلیت صادر کرد

کورسو‌های صادرات فولاد ایران/ چادرملو ۳۰ هزار تن بلیت صادر کرد
‌می‌متالز - شرکت معدنی و صنعتی چادرملو هفته گذشته ۳۰.۰۰۰ تن بیلت برای تحویل در پایان آگوست با قیمت ۴۷۲ دلار به ازای هر تن FOB فروخت.

به گزارش می‌متالز، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو هفته گذشته ۳۰.۰۰۰ تن بیلت برای تحویل در پایان آگوست با قیمت ۴۷۲ دلار به ازای هر تن FOB فروخت، طبق اطلاعاتی که متال اکسپرت از منابع بازار به دست آورد. احتمالاً این محموله به مقصد کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس (GCC) است، هرچند که هنوز توسط تأمین‌کننده یا خریداران تأیید نشده است. علاوه بر این، یک قرارداد برای ۱۰،۰۰۰ تن بیلت ۳sp با مقطع ۱۵۰ میلی‌متر نیز هفته گذشته با همان قیمت بسته شد.

مذاکرات برای ۱۰.۰۰۰ تن بیلت با قیمت ۴۶۵ دلار FOB برای حمل فوری نیز در این هفته در حال انجام است. برخی پیشنهاد‌ها برای بیلت IF به عراق با قیمت حدود ۴۵۰ دلار آمده است.

با توجه به آخرین مذاکرات و قراردادها، “متال اکسپرت” تصمیم گرفت ارزیابی هفتگی قیمت خود برای بیلت صادراتی ایران را در تاریخ ۲۹ جولای با قیمت ۴۷۰ دلار به ازای هر تن FOB ثابت نگه دارد.

منبع: فولادبان

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم