تاریخ: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۰:۲۸
بازدید: ۱۶۸
کد خبر: ۳۴۷۷۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم خبر داد:

پرداخت بیش از 11 هزار میلیارد ریال تسهیلات به رونق تولید در قم

می متالز - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم از پرداخت 11160 میلیارد ریال تسهیلات به رونق تولید در قم خبر داد گفت این مبلغ به 1160 واحد تولدی در بخش های صنعت .کشاورزی وگردشگری به صورت تجمیعی پرداخت شده است.
پرداخت بیش از 11 هزار میلیارد ریال تسهیلات به رونق تولید در قم

به گزارش می متالز، محمود سیجانی درسومین جلسه کارگروه تسهیل ورفع موانع تولید حفظ تولید و اشتغال در استان را رویکرد اساسی سال جاری دانست و گفت: تامین مواد اولیه و نظارت بر مصرف آن پیش نیاز عملیاتی شدن رونق تولید است.
سیجانی با بیان اینکه اجرای تکالیف دولتی به بانک ها عامل تسهیل نقدینگی و رفع مشکلات واحدهای صنعتی است، احیای واحدهای راکد و تعطیل، شناسایی، تلاش برای راه اندازی و افزایش ظرفیت واحدهای نیمه فعال را از جمله اولویت های سال جاری عنوان کرد.
وی ادامه داد: در راستای توانمندسازی واحدهای تولیدی؛ نوسازی و استقرار مدیریت های علمی در واحدهای تولیدی، تعیین تکلیف واحدهای فاقد مجوز، بازسازی و نوسازی واحدها و کاهش هزینه های تولید مورد تاکید می باشد که دستگاه های اجرایی این طرح در استان تعیین شده است..
سیجانی، توسعه واحدهای موجود و تکمیل طرح های نیمه اقتصادی صنعتی، کشاورزی و گردشگری را از دیگر راهبردهای استان در راستای رونق تولید در سال جدید اعلام کرد و گفت: فرهنگ سازی استفاده از کالای ایرانی، ایجاد نمایشگاه های تخصصی، ارتقای کیفیت محصولات داخلی قم و تقویت صادرات از جمله برنامه های استان در راستای توسعه بازار فروش داخلی و خارجی محصولات تولیدی است.

رئیس سازمان صمت قم گفت: توسعه پایدار و فرآوری مواد معدنی استان از دیگر راهبردها در زمینه رونق تولید است که توسعه و تکمیل اکتشافات معادن طلا، مس و آهن، توسعه فرآوری در کنار معادن، نوسازی معدن و فعال سازی معادن کوچک و راکد برنامه ریزی شده است.
وی با تاکید بر حمایت و جذب سرمایه گذاری جدید در استان به عنوان الزام رونق تولید گفت: برگزاری همایش معرفی ظرفیت های سرمایه گذاری قم، شناسایی و تکیل زنجیره تولید با نگاه خوشه سازی و ایجاد شهرک های صنعتی جدید از جمله برنامه ها برای رونق تولید و جذب سرمایه گذار می باشد.
سیجانی، استفاده از ظرفیت های دریاچه نمک را ضروری دانست و ادامه داد: استحصال شورابه های این دریاچه و استفاده از ظرفیت های گردشگری آن از جمله موضوع های مهمی است که باید با مشارکت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشکری و دیگر دستگاه های اجرایی مطالعات لازم در این زمینه انجام شود.
وی با تاکید بر لزوم استفاده از دستگاه های استان برای استفاده از تولیدات داخلی قم اظهار داشت: با توجه به اهمیت حمایت از کالاهای تولید داخل، ضرورت دارد تا استفاده از کالاهای تولیدی در اولویت دستگاه های اجرایی قم قرار گیرد.
وی در پایان با اشاره به تسهیلات رونق تولید در قم گفت: تا کنون از پرداخت 11160 میلیارد ریال تسهیلات به رونق تولید به صورت تجمیعی اشاره کرد و گفت این مبلغ به 1160 واحد تولدی در بخش های صنعت .کشاورزی وگردشگری به صورت تجمیعی پرداخت شده است.

عناوین برگزیده