تاریخ: ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۶:۰۳
بازدید: ۱۷۹
کد خبر: ۳۴۹۸۵۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

اعلام نتیجه هفدهمین حراج اوراق مالی اسلامی

اعلام نتیجه هفدهمین حراج اوراق مالی اسلامی
‌می‌متالز - نتیجه هفدهمین مرحله از حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳ (مورخ ۳۰ مرداد ماه ۱۴۰۳) اعلام شد.

به گزارش می‌متالز، نتیجه هفدهمین مرحله از حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳ (مورخ ۳۰ مردادماه ۱۴۰۳) اعلام شد، همچنین تاریخ برگزاری حراج جدید اوراق یاد شده در تاریخ ۶ شهریورماه سال جاری خواهد بود.

جزئیات این گزارش به شرح زیر است:

اعلام نتیجه هفدهمین حراج اوراق مالی اسلامیاعلام نتیجه هفدهمین حراج اوراق مالی اسلامیاعلام نتیجه هفدهمین حراج اوراق مالی اسلامی
بانک مرکزی پیشنهادات دریافت‌شده از بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی را به منظور تصمیم‌گیری به وزارت امور اقتصادی و دارایی ارسال و این وزارتخانه نسبت به تعیین سفارش‌های برنده اقدام می‌کند. کارگزاری این بانک ضمن تامین‌زیرساخت معاملات و برگزاری حراج، تعهدی نسبت به حجم و قیمت اوراق مالی اسلامی دولتی فروش‌رفته ندارد و اوراق مزبور را در بازار اولیه به منظور تامین مالی دولت خریداری نخواهد کرد.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم