تاریخ: ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۰:۴۱
بازدید: ۱۷۰
کد خبر: ۳۵۰۸۱۴
سرویس خبر : آهن و فولاد
مهدی کوهی در نمایشگاه صنعت ساختمان:

شش پروژه ذوب آهن اصفهان برای افزایش کمی و کیفی تولید در سال جاری

شش پروژه ذوب آهن اصفهان برای افزایش کمی و کیفی تولید در سال جاری
‌می‌متالز - مهدی کوهی، مدیرعامل ذوب آهن اصفهان، امروز در نمایشگاه صنعت ساختمان در نشست خبری با رسانه‌های سراسری در خصوص شش پروژه این مجتمع عظیم صنعتی برای افزایش کمی و کیفی تولید در سال جاری توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش می‌متالز، وی با اشاره به افتتاح ۳ پروژه کوره پاتیلی (LF۳)، پلنت اکسیژن و مخازن آب در ابتدای سال جاری و همچنین پروژه ایستگاه تقلیل فشار گاز پروژه آهن اسفنجی (واحد قائم) درروز‌های پایانی سال گذشته اظهار داشت: امسال نیز دو پروژه کوره پاتیلی (LF۱) و تصفیه پساب شهر‌های اطراف به بهرداری می‌رسد که در مجموع در سال جاری شاهد بهره‌برداری از ۶ پروژه در جهت افزایش کمی و کیفی تولید ذوب آهن اصفهان هستیم.

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان اظهار داشت: این مجتمع در راستای مسئولیت اجتماعی خود، پروژه تصفیه خانه مرکزی را نیز جهت استفاده از پساب‌های صنعتی خود در حال اجرا دارد. ضمن اینکه ذوب آهن اصفهان در پروژه انتقال آب خلیج فارس نیز مشارکت دارد تا برداشت آب از رودخانه زاینده رود را به حداقل برساند.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم