تاریخ: ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۸:۵۷
بازدید: ۱۵۴
کد خبر: ۳۵۱۰۷۹
سرویس خبر : انرژی

توضیحی درباره قطعی برق بیمارستان شادگان

توضیحی درباره قطعی برق بیمارستان شادگان
‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان درباره قطعی برق بیمارستان شادگان توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش می‌متالز، «علی خدری» درباره قطع شبانه برق بیمارستان شادگان، اظهار کرد: اشکالی داخلی در برق بیمارستان پیش آمده بود که در نهایت منجر به پریدن فیوز و قطع سرخط برق شده بود که پس از رفع خطر، برق متصل شد، ولی ما اطلاعی از داخل شبکه برق بیمارستان نداریم و اشکال آن کاملا داخلی بوده است.

وی ادامه داد: اطلاعی از اشکال داخلی پیش آمده در برق بیمارستان شادگان نداریم، چون داخلی است و به نظر می‌رسد که هم‌زمان با مشکل پیش آمده، ژنراتور داخلی بیمارستان نیز وارد مدار نشده بود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق خوزستان گفت: رسیدگی به وضعیت سرخط ورودی برق با اداره توزیع برق است، اما رسیدگی به برق داخلی بر عهده بیمارستان است. پس از پیش آمدن این مساله، برق ورودی بیمارستان را به حالت عادی بازگرداندیم، اما درباره مدت‌زمان قطعی برق و اینکه چه زمانی برق بیمارستان وصل شد، اطلاعی نداریم.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم