به گزارش میمتالز، مجید گلشنیمنفرد روز شنبه افزود: این پهنهها اغلب در اختیار شرکتهای دولتی مثل ایمیدرو و تهیه و تولید مواد معدنی ایران قرار دارد.
وی ادامه داد: با پیگیریهای انجام شده،۱۱ نقطه امیدبخش برای شرکت ایمیدرو و چهار نقطه نیز برای شرکت تهیه و تولید مواد معدنی مشخص و پروانه اکتشاف برای آنها صادر شد.
گلشنیمنفرد اظهار داشت: مهمتر از همه پیگیری حل چالشها و مسائل محیطزیستی برای پهنههای مهم معدنی استان از قبیل "بلقیس و مشکین" بود و در این راستا امیدواریم پروانه بهرهبرداری معدن طلای گولجه طی امسال صادر شود.
وی افزود: این پهنهها از محدودههای بسیار مهم و مستعد معدنی در استان زنجان است و امیدواریم امسال هم برای سایر پهنههای معدنی که کارشان بیش از ۱۰ سال معطل مانده است، گشایشهایی انجام شود و این محدودهها تعیین تکلیف شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: امسال رشد اقتصادی در بخش معدن استان، ۱۳ درصد هدفگذاری شده است که باید با جذب سرمایهگذاری محقق شود.
گلشنیمنفرد با بیان اینکه با مجموع اقدامات و پیگیریهای انجام شده شمار معادن فعال استان به ۲۰۷ مورد رسیده است، گفت: سیاست ما این است که قبل از صدور پروانه جدید بهرهبرداری، پروانههای موجود را تعیین تکلیف کنیم.
استان زنجان حدود ۴۰۰ معدن دارد که از این تعداد حدود نیمی از آنها فعال است.