تاریخ: ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۳:۵۳
بازدید: ۱۶۱
کد خبر: ۳۵۲۳۹۱
سرویس خبر : آهن و فولاد
استاندار کرمانشاه:

کارخانه ورق فولادی در کرمانشاه به بهره‌برداری رسید

کارخانه ورق فولادی در کرمانشاه به بهره‌برداری رسید
‌می‌متالز - کارخانه ورق فولادی با سرمایه‌گذاری ۳۰۰ میلیارد تومانی با حضور استاندار کرمانشاه به بهره‌برداری رسید.

به گزارش می‌متالز، «محمد طیب‌صحرایی» بعد از ظهر امروز با حضور در شهرک صنعتی زاگرس کرمانشاه کارخانه تولید ورقه‌های تولیدی فولادی را بهره‌برداری و افتتاح کرد.

صحرایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از حلقه‌های مهم در تولیدات صنعتی، تولید قطعات فولادی است که امروز این واحد صنعتی با سرمایه‌گذاری ۳۰۰ میلیارد تومانی به بهره‌برداری رسید.

استاندار کرمانشاه افزود: این واحد تولیدی قطعات فولادی در فاز نخست زمینه اشتغال ۵۰ را مهیا کرده است.

وی ادامه داد: این واحد صنعتی توانایی تولید ورقه‌های فولادی به ضخامت هشت میلیمتر تا ۱۵ سانتی‌متر را دارد.

استاندار کرمانشاه افزود: استان کرمانشاه شرایط مناسبی را برای تکمیل زنجیره ارزش واحد‌های تولیدی و صنعتی در حوزه‌های مختلف دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم