تاریخ: ۰۹ مهر ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۳:۰۶
بازدید: ۷۴
کد خبر: ۳۵۳۸۲۹
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

صرفه‌جویی ارزی ۲۰ تا ۶۰ درصدی با بومی‌سازی تجهیزات خطوط معدن

صرفه‌جویی ارزی ۲۰ تا ۶۰ درصدی با بومی‌سازی تجهیزات خطوط معدن
‌می‌متالز - یک شرکت دانش‌بنیان با بومی و بهینه‌سازی و نوآوری در ساخت تجهیزات خطوط معدن، صرفه‌جویی ۲۰ تا ۶۰ درصدی در بخش تجهیزات حوزه صنعت و معدن را برای کشور به ارمغان آورده است.

به گزارش می‌متالز، مهدی پاک‌طینت‌تهرانی مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان بیان کرد: این مجموعه فناور در سال ۱۳۸۹ تاسیس و در سال ۱۳۹۶ در چهار دسته محصولی موفق به اخذ گواهی دانش‌بنیان شده است؛ در حال حاضر این شرکت در دو بخش مجزای تولید تجهیزات هدرولیکی و پنوماتیکی پیشرفته صنایع بزرگ نظیر فولاد، نفت، گاز و پتروشیمی، و طراحی و ساخت و راه‌اندازی تجهیزات و خطوط معدنی فعالیت دارد و با بهره‌گیری از دانش فنی و تجربه کارشناسان، توانایی ارائه راهکار‌های سفارشی و مناسب برای نیاز‌های مختلف صنعت و معدن را دارد.

وی ادامه داد: ماموریت ما، ارائه محصولات با کیفیت و خدمات پس از فروش مناسب است و می‌کوشیم تا از این مسیر به توسعه صنعت کشور کمک کنیم.

صرفه‌جویی ارزی ۲۰ تا ۶۰ درصدی با بومی‌سازی تجهیزات خطوط معدن

پاک‌طینت‌تهرانی در خصوص محصولات این مجموعه فناور اظهارکرد: ما تجهیزات معدنی نظیرانواع خشک کن و خنک کن، سنگ شکن و آسیاب، انواع سرند، کلاسیفایر هوایی، اتریشن اسکرابر، سیکلون‌های خاص، نوار نقاله و بالابر، تجهیزات غبارگیر، تجهیزات شست و شو و تصفیه آب و قطعات ضد سایش را بومی سازی کرده ایم و با بهینه‌سازی و نوآوری در ساخت این تجهیزات در جهت افزایش کیفیت و عملکرد این محصولات گام برداشته‌ایم.

وی ادامه داد: این شرکت همچنین طراحی و ساخت تجهیزات استراتژیک و با فناوری بالای حوزه فولاد و نفت نظیر انواع تجهیزات خطوط روانکاری (مقسم گریس، فیدر بلوک)، آچار بکس بادی گشتاور بالا (Heavy duty) از سایز ۲/۱ تا ۲/۱، ۱ اینچ و انواع شیرآلات صنعتی پیشرفته نظیر بال ولو‌های فشار بالا، سولنوید ولو، منیفولد و ... تخصص دارد.

وی ابراز امیدواری کرد که ارائه این محصولات به کشور‌های همسایه و اوراسیا به دلیل کاربرد وسیع و کیفیت تولید، همچنین قیمت کاملا قابل رقابت با نمونه‌های خارجی و همچنین انجام پروژه‌های طراحی، تجهیز و راه‌اندازی معدن از صفر تا صد در ایران و سایر کشور‌ها از برنامه‌های توسعه‌ای این شرکت است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در خصوص ظرفیت تولید این مجموعه خاطرنشان کرد: در حال حاضر ظرفیت بخش معدن این شرکت، تجهیز کامل دو معدن در سال بوده که در برنامه توسعه‌ای شرکت در دو سال آینده تا رقم هشت پروژه قابل افزایش و محصولات نیز به طور جداگانه قابل خریداری است.

وی در ادامه، مزیت رقابتی این محصولات حوزه صنعت و معدن و تجهیزات خطوط معدن را قیمت کمتر نسبت به نمونه خارجی بدون تغییر در کیفیت دانست که طی آن صرفه جویی ارزی از ۲۰ تا حتی ۶۰ درصد را بدنبال خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)

عناوین برگزیده