تاریخ: ۱۸ مهر ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۱:۰۸
بازدید: ۲۱۹
کد خبر: ۳۵۴۸۷۷
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی
در محل وزارت صمت برگزار شد؛

جلسه مشترک وزیر صمت و رئیس بنیاد شهید درباره خودروی جانبازان

جلسه مشترک وزیر صمت و رئیس بنیاد شهید درباره خودروی جانبازان
‌می‌متالز - نشست بررسی رفع مشکل واردات خودروی جانبازان، با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاون رئیس‌جمهور در وزارت صمت برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، با توجه به چالش‌های بوجود آمده در مسیر واردات خودروی جانبازان، عصر امروز چهارشنبه ۱۸ مهر، جلسه مشترکی میان «سیدمحمد اتابک» وزیر صنعت، معدن و تجارت، «سعید اوحدی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیران مرتبط وزارتی برگزار و چالش‌ها و مشکلات موجود در مسیر واردات خودرو جانبازان بررسی و راهکار‌هایی جهت تسریع در حل مشکلات ایجاد شده ارائه و بررسی شد.

در این نشست مقرر شد که کمیته‌ای از نمایندگان وزارت صمت و نفراتی به نمایندگی از بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکیل و جلساتی به‌صورت منظم برای به نتیجه رساندن موضوع واردات خودرو برگزار شود.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم