به گزارش میمتالز، وی افزود: این پروژه که با مشارکت شرکت مپنا که در این زمینه توانمند و دارای تجارب ارزشمند است با استفاده از بهترین تکنولوژی روز دنیا در حال انجام است، بیش از ۸۸ درصد پیشرفت دارد و امسال در دهه فجر به بهرهبرداری میرسد.
مدیرعامل ذوب آهن گفت: احداث این تصفیهخانه با ظرفیت ۸۵۰ مترمکعب در ساعت برای بازیافت پساب برای تولید آب صنعتی و آب نرم با ریکاوری ۹۰ درصد صورت میگیرد. میزان آب خروجی با ریکاوری ۹۰ درصد حدود ۵۸۰ تا ۷۶۰ مترمکعب در ساعت خواهد بود و نیمی از این خروجی آب نرم و نیمی دیگر آب صنعتی میباشد. کوهی یکی از مزیتهای پروژه بازیافت پساب را تضمین تثبیت تولید فولاد با توجه به محدودیتهای منابع آبی خصوصا در فصول گرم سال ذکر کرد و اظهار داشت: انجام این پروژه امکان تامین آب جهت تولید تا سطح ۳ میلیون تن فولاد خام را فراهم میسازد.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان سایر مزایای این پروژه را بدین شرح بیان کرد: کاهش برداشت آب از رودخانه، منافع اقتصادی ناشی از تصفیه پساب، حفظ محیط زیست، ساماندهی پسماند شهرهای اطراف و امکان انجام پروژههای توسعه. کوهی افزود: هم اکنون با استفاده از گواهینامه CE صادرات محصولات فولادی به اروپا انجام میشود، اما در سال ۲۰۲۵ برای این صادرات باید تولید فولاد سبز داشته باشیم که این امر نشان میدهد راهی به جز تولید فولاد سبز نداریم.
سمپوزیوم فولاد ۴۰۳ با حضور جمعی از متخصصان، پژوهشگران، اساتید دانشگاه، دستاندرکاران و مسوولین صنعت فولاد کشور از جمله مدیرعامل و جمعی از دیگر مسوولین و کارشناسان ذوب آهن اصفهان امروز در مرکز همایشهای بینالمللی کیش آغاز به کار کرد و تا سوم آبانماه فعالیت میکند.
منبع: ذوب آهن اصفهان