تاریخ: ۰۲ آبان ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۹:۲۱
بازدید: ۷۴
کد خبر: ۳۵۶۵۶۰
سرویس خبر : زمین شناسی
رئیس مرکز پژوهش‌های کاربردی علوم زمین تاکید کرد:

تاثیر مثبت طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشافات ذخایر معدنی کشور در فرآیند‌های علوم زمین

تاثیر مثبت طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشافات ذخایر معدنی کشور در فرآیند‌های علوم زمین
‌می‌متالز - عملکرد مرکز پژوهش‌های کاربردی علوم زمین البرز پس از اجرای طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشافات ذخایر معدنی کشور افزایش یافته است.

به گزارش می‌متالز، به نقل از روابط عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، رئیس مرکز پژوهش‌های کاربردی علوم زمین البرز با بیان این مطلب اظهار امیدواری کرد: با تمهیدات اندیشیده شده در پی اجرای طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشافات ذخایر معدنی کشور که منجر به شکوفایی در فرآیند‌های سازمان مانند برنامه‌ریزی متمرکز، مدیریت صحیح ارجاع نمونه، ارتقای سخت‌افزاری و نوسازی آزمایشگاه‌ها شده است، این رشد عملکرد در امسال نیز حفظ شود.

مرتضی شیخ، گفت: مرکز پژوهش‌های کاربردی سازمان با بهره‌مندی از نیرو‌های متخصص و تجهیزات به‌روز، در دو حوزه تهیه نقشه و آنالیز مواد معدنی در طرح‌های تحولی سازمان مشارکت دارد؛ به گونه‌ای که از آغاز طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشافات ذخایر معدنی کشور، کارشناسان این مرکز مسوولیت تهیه ۳۰ برگ نقشه در لایه‌های زمین‌شناسی، ژئوشیمی، زمین‌شناسی اقتصادی، دریایی و مخاطرات بر عهده داشته‌اند. همچنین همکاران این مجموعه مسوولیت ۸ پروژه پژوهشی را بر عهده دارند.

به گفته وی آزمایشگاه‌های مرکز البرز، یکی از مجهزترین مجموعه آزمایشگاه‌های آنالیز مواد معدنی در کشور به شمار می‌رود که با در اختیار داشتن تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی منحصر به فرد در سازمان مانند میکروسکوپ الکترونی عبوری (SEM) و تکنیک‌های اختصاصی آنالیز مواد معدنی مانند فایراسی و پلاروگرافی در حال ارائه خدمت به پروژه‌های سازمان و متقاضیان از سراسر کشور است.

آقای شیخ آزمایشگاه‌های این مرکز در امسال موفق به اخذ گواهی ISO IEC ۱۷۰۲۵ از سازمان ملی تایید صلاحیت ایران شده‌اند که موجب اطمینان بیشتر متقاضیان به نتایج آنالیز و ارتقای جایگاه سازمان در بین آزمایشگاه‌های کشور خواهد شد. همچنین مرکز پژوهش‌های کاربردی میزبان تنها سایت مطالعات ژئوفیزیک هوایی کشور است.

رئیس مرکز پژوهش‌های کاربردی علوم زمین البرز بیان کرد: عملکرد آزمایشگاه‌های این مرکز از آنالیز ۱۲ هزار نمونه آزمایشگاهی در سال ۱۳۹۸ با رشد دو برابری به آنالیز ۲۵ هزار نمونه در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

منبع: روزگار معدن

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده