به گزارش میمتالز، رشد ۵ هزار واحدی شاخص کل در حالی محقق شد که نماگر هموزن نیز با نوسان چندانی روبهرو نبود و در سطح ۶۷۰ هزار و ۴۹۸ واحدی قرار گرفت. شاخص کل فرابورس نیز که معیار مناسبی برای بررسی وضعیت سهام مختلف فرابورسی است، حدود ۰.۳۷ درصد سرخپوش شد و در نهایت در سطح ۲۱ هزار و ۱۹۶ واحدی کار خود را به پایان رساند. ارزش معاملات خرد بازار سرمایه که شامل سهام و حقتقدم بازار میشود رقم ۳ هزار و ۱۰۷ میلیارد تومانی را به ثبت رساند. بهعلاوه روز گذشته حدود ۱۱۳ میلیارد تومان سرمایه از بازار رخت بربست. در شرایط پرتنش سیاسی و منطقهای کنونی، ریسک بورس افزایش پیدا میکند و شاخص کل روند نزولی را در پیش میگیرد. در حال حاضر روند کلی شاخص کل بورس تهران نزولی در نظر گرفته میشود و کندل مثبت هفته گذشته تنها اصلاحی در روند نزولی بوده است.
روز شنبه با وجود کندل صعودی و رشد حدود ۵ هزار واحدی شاخص کل، بسیاری از نمادهای بازار با سبزپوشی بازگشایی شدند، اما در پایان روی منفی و صف فروش بسنده کردند. در پایان معاملات روز شنبه، درصد بالایی از سهام با صف فروش بسته شدند. نکته حائز اهمیت این است که ارزش معاملات از اوایل آبانماه سال جاری روند صعودی داشته و این روند تاکنون تا حدودی ادامه پیدا کرده است. علاوه بر تنشهای منطقهای و کشمکشهای لفظی که باعث ایجاد موج مثبت و منفی در منطقه و بازار شده، انتخابات ریاستجمهوری آمریکا در هفته جاری میتواند بازی بازارها را دستخوش تغییر کند و تاثیر بسزایی بر عملکرد بازارهای جهانی بهخصوص بازار طلا و نفت داشته باشد.
طی هفته پیشرو با توجه به رشد چشمگیر قیمت طلای داخلی میتوان انتظار بازار سهامی کمرمق و بلاتکلیف را داشت. البته قیمت بسیاری از نمادهای بازار سرمایه در مقطع کنونی و به دید بلندمدت بسیار ارزنده است. با وجود این، بازار به دید کوتاهمدت میتواند تحتتاثیر اخبار منطقهای و جهانی، پرنوسان و پرریسک تلقی شود. محدوده کمریسک برای ورود به معاملات، محدوده یکمیلیون و ۹۰۰ هزار واحدی تا یکمیلیون و ۹۵۰ هزار واحدی خواهد بود. روز گذشته مانند هفتههای گذشته، صندوقهای طلا بیشترین ورود پول حقیقی را داشتند، این در حالی است که تا اواخر معاملات روز گذشته خروج پول حقیقی از این صندوقها رقم خورد، اما در ساعات پایانی معاملات، ورود پول حقیقی به این صندوقها شدت گرفت.
منبع: دنیای اقتصاد