به گزارش میمتالز، امروز رقابت در بازارهای جهانی حرف اول را میزند و چه بسا شرکتهای زیادی بودهاند که در دورههایی حرفهای زیادی برای گفتن داشتهاند، اما امروز به دلیل عدم توجه به مشارکت اصول رقابت در بازار و نداشتن نگاه هوشمندانه به موضوع، دیگر اثری از آنها نیست و جایگاهشان را از دست داده اند.
در حال حاضر شاهد ادغامهای هوشمند و ارتباطات استراتژیک در سطح ملی و بینالمللی هستیم که نقش بزرگی در شرکتهای معدنی، صنعتی و حوزههای مختلف خودرو ایفا کردهاند. در این زمینه میتوان به شرکتهایی نظیر بی اچ بی بیلتون و آرسلورمیتال اشاره کرد که البته هر دوی این شرکتها همجنس بودند و ادغام نامتجانس سومیتومو کورپوریشن نیز نمونهای قابل اشاره به شمار میرود.
صدور مجوز برای ۲۰۰ شرکت فولادی برای تولید ۲۰۰ میلیون تن فولاد فاجعه است چراکه از این تعداد ۷۵ شرکت کمتر از ۵۰۰ هزار تن تولید دارند و شرکتهای رقابتپذیری نیستند.
همکاری فولاد مبارکه و فولاد کاوه پارس برای خرید شرکت معدنی کانیسازان کیمیا الگویی در راستای ادغام و مشارکت استراتژیک برای توسعه پایدار است؛ ما با این اقدام نشان دادیم که پای حرفی که میزنیم هستیم و به آنچه معتقدیم عمل میکنیم.
فولاد مبارکه این مشارکت را با هدف قوتبخشی به صنعت فولاد کشور انجام داد و در این پروژه مشارکتی صورت گرفت که مدیریت تخصصی و حرفهای بر آن حاکم است و فولاد مبارکه نیز از منافع مشارکت بهرهمند میشود. قطعاً شرکت گسترش صنایع مدنی فولاد پارس ظرفیتهای خوبی دارد و امیدواریم که این اتفاق منشا دستاوردهای ارزشمند بیشتری باشد.
امیدوارم خرید سهام شرکت معدنی کانیسازان کیمیا، الگویی باشد برای اینکه مجموعههای دیگر در وزارت رفاه که دارای مجموعههای معدنی متفرقه زیادی است و یا در حوزه سهام عدالت که سهامداران پرشماری وجود دارند، این اتفاق تکرار شود و سرآغاز اتفاق میمون و مبارکی برای فولاد مبارکه و مجموعه بانک پارسیان باشد.