تاریخ: ۳۰ آبان ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۴:۵۷
بازدید: ۱۴۶
کد خبر: ۳۵۹۲۶۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

مگر می‌شود معدن زغال سنگ را ۳ ماه تعطیل کرد؟

مگر می‌شود معدن زغال سنگ را ۳ ماه تعطیل کرد؟
‌می‌متالز - رئیس خانه معدن ایران، گفت: دولت نه از بخش خصوصی، بلکه از بخش حکمرانی این صنعت در خود دولت بپرسد که مگر می‌شود، معدن زغال سنگ را ۳ ماه تعطیل کرد؟ معدن زغال سنگ، چون دائم تولید آب و گاز دارد و باید تخلیه شود، قابل تعطیل کردن نیست.

به گزارش می‌متالز، محمدرضا بهرامن رئیس خانه معدن ایران در نشست خبری از دستور تعطیلی ۳ ماهه معادن زغال سنگ ناایمن برای مکانیزه کردن این معادن در پی حادثه اخیر معدن زغال سنگ طبس صادر شده است.

وی افزود: دولت نه از بخش خصوصی، بلکه از بخش حکمرانی این صنعت در خود دولت بپرسد که مگر می‌شود، معدن زغال سنگ را ۳ ماه تعطیل کرد؟ معدن زغال سنگ، چون دائم تولید آب و گاز دارد و باید تخلیه شود، قابل تعطیل کردن نیست.

بهرامن با تاکید بر اینکه توسعه در بخش معدن بدون مسائل ایمنی و زیست محیطی محقق نمی‌شود، ادامه داد: بخش ایمنی یکی از الزامات است که همسو با نظارت‌های مستمر باید باشد و نیازمند استاندارد‌های بین المللی و نظارت است.

رئیس خانه معدن ایران با اشاره به اینکه حادثه طبس باید آخرین حادثه در معادن کشور می‌شد، گفت: در بخش معدن نیازمند سرمایه‌گذاری و استفاده از تکنولوژی‌ها هستیم. از ۲۰۰ معدن یک معدن مکانیزه است که نشان می‌دهد ما نتوانسته‌ایم از امکانات و تجهیزات استفاده کنیم.

بهرامن در ادامه با اشاره به اینکه تحریم‌ها مشکلاتی را برای بخش معدن ایجاد کرده است و اگر به FATF نگاه ویژه‌ای نداشته باشیم، مشکلات مالی و پولی با سایر کشور‌ها تداوم خواهد داشت، تصریح کرد: برای توسعه در بخش معدن نیازمند سرمایه‌گذاری ۵۵ میلیارد یورویی در پنج سال هستیم؛ در این راستا باید از سرمایه‌گذاری خارجی استفاده کنیم در حالی که اکنون سرمایه در این بخش ۱۰ میلیارد یورو است.

رئیس خانه معدن ایران با اشاره به رشد ۱۳ درصدی در نظر گرفته شده برای بخش معدن در برنامه هفتم توسعه، گفت: خانه معدن در این زمینه برنامه ریزی را آغاز کرده است و مطالبه‌گری فنی و اقتصادی را دنبال می‌کند که در همین راستا برنامه ریزی در بخش معدن و نیازسنجی تا سال ۲۰۵۰ در نظر شده گرفته است.

این فعال بخش معدن کشور تاکید کرد: اگر از ظرفیت بخش خصوصی به‌طور کامل استفاده شود، ظرف پنج سال آینده بخش بالایی از هدف‌گذاری رشد ۱۳ درصدی بخش معدن محقق خواهد شد.

بهرامن ضمن تاکید بر اینکه باید بر استفاده از فناوری‌های جدید در معدن سرمایه‌گذاری کنیم، گفت: اینکه درآمد‌های غیرمالیاتی دولت از بخش معدن برخلاف قانون در توسعه زیرساخت‌های این بخش هزینه نمی‌شود، خیانت به صیانت از بخش معدن است.

وی اضافه کرد: از هیات‌های تجاری برای حضور در نمایشگاه معدن دعوت کرده ایم، اکنون عربستان به دنبال ایجاد جایگاه ویژه در بخش معدن است، به دنبال تفاهم و همکاری با عربستان هستیم تا در نمایشگاه سال آینده این کشور حضور پیدا کنیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده