تاریخ: ۰۳ آذر ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۴:۵۴
بازدید: ۳۴۲
کد خبر: ۳۵۹۵۳۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
فرابورس ایران خبر داد:

پذیره‌نویسی واحد‌های سرمایه‌گذاری صندوق سرمایه‌گذاری «عرش میلاد شهر»

پذیره‌نویسی واحد‌های سرمایه‌گذاری صندوق سرمایه‌گذاری «عرش میلاد شهر»
‌می‌متالز - فرابورس ایران در اطلاعیه‌ای از پذیره‌نویسی واحدی‌های سرمایه‌گذاری صندوق سرمایه‌گذاری عرش میلاد شهر خبر داد.

به گزارش می‌متالز، در این اطلاعیه آمده است به اطلاع می‌رساند صندوق سرمایه‌گذاری عرش میلاد شهر در نظر دارد واحد‌های سرمایه‌گذاری خود را بر اساس مجوز شماره ۱۲۲/۱۶۴۶۷۲ مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۲۸ سازمان بورس و اوراق بهادار از طریق فرابورس ایران پذیره‌نویسی نماید این صندوق تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار و بر اساس مقررات اساسنامه وامیدنامه خود فعالیت خواهد کرد.

این صندوق سرمایه‌گذاری که از نوع در سهام است با نماد معاملاتی عرش از دوشنبه ۰۵ آذرماه ۱۴۰۳ لغایت ۰۷ آذرماه به مدت ۳ روز کاری پذیره‌نویسی خواهد شد.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم