به گزارش میمتالز، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به اینکه در بازدید و جلسه ای، رفع مشکلات این کارخانه پیگیری شده است گفت: بدهکاری گاز و برق این کارخانه به خوزستان، قرارداد بیمه کارگران، پروانه بهرهبرداری و تامین سوخت این کارخانه به دستور دادستان کل استان و دیگر مسوولان ذیربط رفع شده است.
امیرتیمور موسویان از سرمایه گذاری برای راهاندازی زنجیره تولید شمش محصولات پاییندستی فولاد خبر داد و اضافه کرد: به این معنا که زنجیره تکمیل شود و میله، میلگرد و لوله تولید و از خروج محصول خام استان جلوگیری شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به اینکه فعالیت این واحد صنعتی با تولید ۹ هزار تن شمش فولاد به صورت ماهیانه، اشتغال ۲۲۰ نفر به صورت مستقیم و ۸۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم به هیچ عنوان تعطیل نخواهد شد گفت: در صورتی که واحد تولیدی استان مشکلی داشته باشد در همان واحد و با حضور مسوولان قضایی و ذیربط جلسه تشکیل و مشکلات پیگیری و رفع میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۵۴۰ واحد صنعتی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که ۸۰ مورد از آنها زیر ظرفیت تولید کار میکنند و به دلایل مختلفی از جمله نبود تسهیلات کافی، سرمایه در گردش و کمبود مواد اولیه با مشکل مواجه اند.
موسویان افزود: سال گذشته برای واحدهای تولیدی استان که با مشکل مواجه بودند تقاضای ۱۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات دادیم که از این میزان ۲ هزار و ۴۱۰ میلیارد ریال تسهیلات معادل ۱۷ درصد سهم استان شد و ۱۰۰ درصد این تسهیلات هم پرداخت شد.
وی ادامه داد: ناترازی بین منابع و مصارف بانکهای استان سبب شده تا امکان پرداخت تسهیلات مورد نیاز واحدهای تولیدی مشکل دار استان وجود نداشته باشد.