به گزارش میمتالز، محمد نیکوکار قائممقام مدیرعامل در حوزه بهرهبرداری و توسعه شرکت گفت: پس از گذراندن محدودیتهای برق، ما شاهد تولید ۳۳۷ هزار تن شمش بودیم، این اقدام نشان از تعهد و تلاش کارکنان شرکت دارد و بیانگر این است، اگر محدودیتهای برق وجود نداشت، تولید مطابق برنامهریزی شرکت انجام میشد.
وی افزود: پس از چالش برق، البته چالش گاز گریبان گیر شرکت شده و انتظار میرود که با نزدیکی به پایان سال با ارائهی برنامهی جبرانی از سوی بخشهای مختلف، عقبماندگیها جبران شود.
نیکوکار اظهار داشت: مجموعه فولاد خوزستان نشان داده است که توانایی ارائه راه حل مشکلات را دارد. با فروش محصولات جانبی، در کنار مصرف ضایعات، میتوان درآمدزایی کرد. امید است که با ارائه برنامههای جبرانی، به سوی درآمدزایی حرکت کنیم.
وی افزود: مهمترین نکته این است که با کمترین چالش از بحرانهای پیش رو عبور نماییم. از درخواست هزینههای غیرضروری اجتناب شود و درخواستهای بخشها با رویکرد اقتصادی و کاهش هزینه انجام شود.
نیکوکار ادامه داد: شرکتها همواره در معرض فراز و نشیب قرار دارند. مهم آن است که با توانی که در مجموعه وجود دارد، بحرانها به راحتی پشت سر گذاشته شود. با شرایط موجود، باید از ایجاد هزینههای مازاد در شرکتهای تابعه نیز، اجتناب کرد. درخواستها باید اولویتبندی و موارد ضروری به مدیریت منتقل شوند. تفکر اقتصادی در هلدینگ نهادینه و دقت بیشتری در مجموعههای تابعه در راستای کاهش هزینهها انجام شود.
نیکوکار افزود: یکی از رمزهای موفقیت فولاد خوزستان، ایجاد نظم و انضباط کاری، انسجام و همدلی است. از مدیران درخواست میشود که برای همدلی و همسویی تمامی کارکنان با اهداف سازمان، مدیران ایجاد ارتباط مستمر در لایههای پایینی سازمان و همدلی را افزایش دهند تا از بروز شایعات پیشگیری شود. همچنین مسائل و دغدغههای سازمان را برای زیرمجموعهی خود تشریح نمایند. یکی از وظایف مدیران ارشد، همسو کردن تمامی کارکنان در جهت اهداف سازمان است.
گفتنی است، در این جلسه ضمن بررسی مصوبات جلسه پیشین، بخشهای مختلف به ارائه عملکرد پرداختند.