به گزارش میمتالز، «بیتالله عبداللهی» نماینده اهر در گفتوگو با خبرنگاران اعلام کرد: مدیران معادن در کنار امر اشتغال و سرمایهگذاری و توسعه معادن بر رعایت تمام مسائل زیستمحیطی توجه ویژه داشته و دستگاههای ذیربط نیز در کنار حمایت، نظارت بر ملزومات زیستمحیطی معادن را مدنظر داشته باشند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: مس انجرد بزرگترین معدن منطقه نباید خامفروشی کرده و باید در بحث سرمایهگذاری نیز به امر ایجاد صنایع پاییندستی و تکمیلی آن اقدام نماید و در بحث مسوولیتهای اجتماعی نیز در قبال تعهدات وعده داده شده باید پاسخگو باشد.
عبداللهی همچنین بر ضرورت بازنگری در حقوق کارگران برخی معادن و حمایتهای مادی و معنوی این قشر زحمتکش تاکید کرد.
نماینده اهر و هریس در پاسخ به مشکلات بهداشت و درمان شهرستان اهر گفت: خدمات این حوزه در شهرستان رضایتبخش نیست و باید در بحث مدیریت و توسعه امکانات و تجهیزات آن اقدام مؤثری صورت گیرد که در این خصوص و همچنین توسعه بیمارستان اهر و افزایش یکصد تخت به تختهای بیمارستان اهر از برنامهها بوده و جلسات لازم در تحقق این امر انجام شده است و کنار توسعه بیمارستان فعلی به تحقق بیمارستان دوم نیز اهتمام ویژه داریم.
وی گفت: در بحث زیرساختهای ارتباطی نیز پیمانکار گویجه بئل فعال شده و با افزایش تجهیزات و ماشینآلات با قوت به کار خود ادامه میدهد که امیدواریم در نیمه اول سال آتی این پروژه به اتمام برسد و پروژه زیرگذر کقالق نیز با اختصاص اعتبار بزودی عملیاتی میشود.
نماینده اهر وهریس افزود: متأسفانه پروژه بزرگراه اهر مشکین که یک پروژه مهم و حیاتی برای شهرستان و استان بشمار میرود به یک شرکت ضعیف به پیمان داده شده بود که متأسفانه هیچ پیشرفتی نداشته است که در تلاش هستیم این پروژه را نیز تعیین تکلیف کنیم و در خصوص ارتقای سایر راههای ارتباطی شهرستان در حال پیگیری هستیم.
بیتالله عبداللهی همچنین در بحث تقویت و توسعه آموزش عالی اهر نیز افزود: دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی علیرغم صرف هزینههای کلان ساختمان این مجموعه به حال خود رها شده بود که الحمدالله با پیگیریهای لازم و اختصاص اعتبار از سوی دانشگاه تبریز در حال اجراست و بزودی دانشجویان به محل جدید انتقال مییابند و در بحث دانشگاه فرهنگیان نیز کار مؤثری برای رونق این مرکز نشده و در حد یک مرکز ضمن خدمت و در مدرسهای خلاصه شده و حتی مهارتآموزان در برخی رشتهها درمرکز استان آموزش میبییند که جای تأسف دارد که در این خصوص برنامهریزی کردهایم با برگزاری جلسات هماهنگی این مجموعه را فعال و پویا کنیم و تلاش داریم با اختصاص دانشجو به عنوان تنها مرکز منطقه ارسباران آن را ارتقا دهیم و در بحث دانشگاه آزاد نیز به جهت امکانات، تجهیزات و فضای لازم پیگیر پردیس پزشکی و پیراپزشکی هستیم.
وی در بحث سرمایهگذاری نیز یکی از موانع سرمایهگذاری در شهرستان را "خود ادارات" عنوان کرد و افزود: برخی ادارات عملاً مانع سرمایهگذاری هستند و افراد علاقمند را به جای ترغیب و تشویق، دلسرد و فراری میدهند.
عبداللهی همچنین در بحث انتصاب مدیران نیز افزود: ما به دور از مسائل جناحی و حزبی به عملکرد مسوولان توجه داریم و هر مدیر و مسوولی که در خدمت مردم و توسعه و آبادانی شهرستان قدم بردارد حمایت میکنیم که متأسفانه برخی مدیران هیچ خلاقیتی ندارند و باید مدیرانی با روحیه جهادی و هدف خدمتگزار مردم سرلوحه کاری شأن باشد جایگزین شوند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: علیرغم اینکه این شهرستان قابلیتهای لازم برای تقویت و توسعه گردشگری دارد، اما در طول سالهای گذشته اقدام مؤثری برای توسعه زیرساختها و قابلیتهای گردشگری صورت نگرفته است که جای تأسف دارد و انتقادات خبرنگاران در این خصوص به حق بوده و باید در این خصوص تلاشهای لازم ازجمله بستههای تشویقی برای جذب سرمایهگذار ثبت و مرمت آثار تاریخی و آداب و سنن و ایجاد موزههای مختلف صورت گیرد که متأسفانه در حق شهرستان کملطفی شده است.
منبع: خبرگزاری مهر