تاریخ: ۰۴ دی ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۲:۲۴
بازدید: ۹۲
کد خبر: ۳۶۳۰۰۳
سرویس خبر : انرژی

برنامه وزارت صمت برای مدیریت بحران انرژی صنایع چیست؟

برنامه وزارت صمت برای مدیریت بحران انرژی صنایع چیست؟
‌می‌متالز - معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: در کوتاه‌مدت بحران انرژی صنایع باید مدیریت شود، صنایع هم در گاز مصرفی و هم در برق و گازوئیل دچار ناترازی هستند که باید هر چه سریع‌تر از طریق زمان‌بندی به طور متوازن به تمام بخش‌های مصرف‌کننده اعم از تولیدی، آموزشی، تجاری و خانگی انرژی مناسب را برسانیم.

به گزارش می‌متالز، ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت درخصوص برنامه‌های این وزارت‌خانه در راستای تامین انرژی واحد‌های تولیدی گفت: برنامه وزارت صمت در این زمینه در دو سطح کوتاه‌مدت و بلندمدت طراحی شده است. در کوتاه‌مدت بحران انرژی صنایع باید مدیریت شود، صنایع هم در گاز مصرفی و هم در برق و گازوئیل دچار ناترازی هستند که باید هر چه سریع‌تر از طریق زمان‌بندی به طور متوازن به تمام بخش‌های مصرف‌کننده اعم از تولیدی، آموزشی، تجاری و خانگی انرژی مناسب برسانیم.

شیخ تصریح کرد: بخش‌بندی استان‌ها هم مطرح است، چون در استان‌های جنوبی کشور به دلیل هوای متعادل با استفاده محدودتری از انرژی مواجه هستیم و در استان‌های سردسیر به انرژی بیشتر احتیاج داریم، خود استانداران و مدیریت استانی می‌تواند هم در ذخیره و هم تامین انرژی پایدار به واحد‌ها نقش داشته باشند.

وی توضیح داد: علاوه بر این در بلندمدت هم در سمت عرضه و هم تقاضای انرژی برنامه داریم. باید از مشارکت مردم و بخش خصوصی برای توسعه انرژی خورشیدی استفاده کنیم. از خط اعتباری موجود با چین نیز می‌توانیم برای وارد کردن تجهیزاتی که در ایران ساخته نمی‌شود، بهره بگیریم.

معاون وزیر صمت گفت: همچنین باید سرمایه‌گذاری مناسبی در ذخایر گازی انجام دهیم تا با سرعت بیشتر این ذخایر را استحصال کنیم. متاسفانه خطوط حمل گاز و خطوط انتقال برق اتلاف‌های زیادی دارد که باید روی تکنولوژی این خطوط متمرکز شویم.

شیخ گفت: وزارت صمت همچنین در بحث تقاضا روی تغییر تکنولوژی کولر‌های آبی، جایگزینی بخاری‌های گازی که انرژی زیادی را مصرف می‌کند و ایجاد و توسعه کنتور‌های گاز هوشمند که میزان مصرف گاز را به شدت کاهش می‌دهد، برنامه دارد و این موارد باید انجام شود تا به یک تعادل بهتری در سطح انرژی دست پیدا کنیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

عناوین برگزیده