تاریخ: ۱۶ دی ۱۴۰۳ ، ساعت ۰۳:۱۲
بازدید: ۱۳۲
کد خبر: ۳۶۴۱۶۳
سرویس خبر : آهن و فولاد
رئیس هیات مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران در گفتگوی اختصاصی با «می‌متالز» اظهار کرد:

شرکت‌های دانش‌بنیان اجازه ندهند فولادسازان تجهیزات خود را وارد کنند

شرکت‌های دانش‌بنیان اجازه ندهند فولادسازان تجهیزات خود را وارد کنند
‌می‌متالز - «احمد خوروش» گفت: بدون شک جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران به اهداف مورد نظر خود دست یافته است.

به گزارش می‌متالز، جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد به واقع می‌تواند برای شرکت‌های دانش‌بنیان به‌ویژه شرکت‌هایی که هم‌ اکنون وارد این عرصه شده‌اند، فرصت بسیار مناسبی باشد. این مطلب را «احمد خوروش» رئیس هیات مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران و مدیرعامل مجتمع فولاد کویر در گفتگوی اختصاصی با «می‌متالز» مطرح و عنوان کرد: جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد در واقع فرصت بسیار مناسبی است تا تمام شرکت‌هایی که به نوعی در زنجیره فولاد حضور دارند، توانایی‌های خود را به نمایش بگذارند. همچنین این جشنواره و نمایشگاه می‌تواند فرصت مناسبی برای شرکت‌های فولادساز به شمار آید که از طریق شرکت‌های داخلی تجهیزات و مواد اولیه و آنچه مورد نیاز آنهاست را از داخل تهیه کنند. من از تمامی شرکت‌های دانش‌بنیان تقاضا دارم که حتما در این نمایشگاه حضور داشته باشند و با شرکت‌هایی که نیازمند تجهیزات هستند، همکاری و تعامل لازم را ایجاد کنند و اجازه ندهند که فولادسازان تجهیزات و آنچه مورد نیاز آنهاست را از طریق خارج از کشور وارد کنند.

خوروش در پاسخ به این پرسش که چند درصد از نیاز فولادسازان از خارج از کشور تامین می‌شود، خاطرنشان کرد: بالای ۷۰ درصد از تجهیزات و نیاز‌های فولادسازان در داخل تامین می‌شود که امیدوارم سایر نیاز‌هایی که ممکن است به تخصص‌های بیشتری نیاز داشته باشد نیز در داخل کشور تامین شود.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد تاکنون به اهداف مورد نظر خود دست یافته است، تصریح کرد: بدون شک این جشنواره به اهداف مورد نظر خود دست یافته است، هرچند که قدمت چندان زیادی ندارد، اما طی همین ۵ سال گذشته که شاهد برگزاری این جشنواره بوده‌ایم به نظر دستاورد‌های خوبی به همراه داشته است. برای نمونه تا چند سال پیش تمامی ترانس‌های مورد استفاده فولادسازان از خارج از کشور تامین می‌شد، این در حالی است که سازندگان داخلی قادر شدند این ترانس‌ها را تولید کنند و فولادسازان را از واردات بی‌نیاز سازند.

گفتنی است که ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران به عنوان بزرگ‌ترین گردهمایی تولیدکنندگان، سازندگان و متخصصان صنعت فولاد کشور، از ۱۸ تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۳ در برج میلاد تهران و به همت انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران و حمایت و مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، شرکت‌های بزرگ فولادی و معدنی و سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان مطرح داخلی برگزار می‌شود.

شرکت‌های دانش‌بنیان اجازه ندهند فولادسازان تجهیزات خود را وارد کنند

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده