به گزارش میمتالز، استخراج و تولید نقره در سال ۲۰۲۴ کاهش یافت. بر اساس آمار منتشر شده تولید جهانی نقره در سال ۲۰۲۴ حوالی ۸۲۳.۵ میلیون انس برآورد شد که از کاهش یک درصدی تولید در مقایسه با سال ۲۰۲۳ حکایت میکند، زیرا مجموع تولید نقره در سال ۲۰۲۳ حدود ۸۳۰.۵ میلیون انس بود. بررسی آمار تولید نقره در سراسر جهان طی یک دهه گذشته نشان میدهد شرکتهای معدنی میزان استخراج این فلز را با هدف جلوگیری از ریزش قیمتها کاهش دادهاند، به طوری که مجموع استخراج و تولید نقره در سال ۲۰۱۶ به ۹۰۰.۱ میلیون انس رسید. در مقابل تقاضا برای نقره در طول سه سال گذشته از عرضه پیشی گرفته است و طبق پیشبینیها تقاضا برای فلز معدنی در سال ۲۰۲۵ افزایش چشمگیری پیدا میکند. درواقع استفاده از نقره در صنایع مرتبط با انرژیهای تجدیدپذیر به ویژه در بخش انرژیهای خورشیدی، رشد تقاضا برای این فلز معدنی را به دنبال دارد.
اکنون ۲۰ تا ۳۰ درصد نقره تولید شده در جهان به صورت اختصاصی توسط شرکتهای معدنی فعال در این حوزه تولید میشود و حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد نقره استخراج شده در سطح جهان به عنوان محصول جانبی در کنار فلزات دیگری از قبیل مس، سرب و روی تولید و در بازار جهانی به فروش میرسد. مطابق آمار منتشر شده از تولید نقره مکزیک به عنوان بزرگترین تولیدکننده نقره در طول سالهای ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ محسوب میشود و شرکتهای معدنی مکزیکی در طول سال گذشته موفق به تولید سالانه ۲۰۲.۲ میلیون انس نقره شدهاند. سپس چین و پرو به ترتیب با استخراج و تولید ۱۰۹.۳ و ۱۰۷.۱ میلیون انس در رتبه دوم و سوم تولیدکنندگان نقره در جهان قرار میگیرند.
قیمت نقره در سال ۲۰۱۱ به بالاتر از ۴۷ دلار در هر انس رسید و پس از آن سیر نزولی به خود گرفت تا در سال ۲۰۲۰ هر انس نقره با رقم ۱۳ دلار معامله شود. ولی برنامهریزی شرکتهای معدنی در سراسر جهان جهت کاهش تولید نقره و تعطیلی بعضی از خطوط استخراج و تولید نقره به بازار جهانی این فلز معدنی سیگنال افزایشی صادر کرد. درنهایت قیمت هر انس نقره روز جمعه مصادف با ۲۴ ژانویه ۲۰۲۵ به بیش از ۳۰.۷۰ دلار در هر انس رسید و به بالاترین حد خود در شش هفته اخیر نزدیک شد. رویترز مدعی است کاهش حجم نقره ذخیره شده در انبار بورس فلزات لندن باعث شده تقاضا برای این فلز معدنی بالا رود و چشمانداز قیمت نقره در سال میلادی جاری صعودی باشد.