تاریخ: ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۳:۱۶
بازدید: ۸
کد خبر: ۳۶۶۸۹۴
سرویس خبر : آهن و فولاد

بدترین سال برای صنعت فولاد آمریکا

بدترین سال برای صنعت فولاد آمریکا
‌می‌متالز - صنعت فولاد آمریکا بدترین سال خود را از اولین دوره ریاست جمهوری ترامپ پشت سر می‌گذارد و کارخانه‌های فولادسازی داخلی می‌گویند افزایش مجدد واردات، به سود و تولید لطمه می‌زند.

به گزارش می‌متالز، آلومینیوم و فولاد جزو اولین کالا‌هایی بودند که در دوره اول ریاست جمهوری دونالد ترامپ، هدف وضع تعرفه‌ها قرار گرفتند. انتظار می‌رود که احیای این اقدامات در اول فوریه، میلیون‌ها تن فلز وارداتی را تحت تاثیر قرار دهد.

ایالات‌ متحده برای تامین تقاضای فلزات مورد استفاده در ساخت‌وساز و تولید وسایل نقلیه، فناوری و تجهیزات نظامی، به منابع خارجی وابسته است. نزدیک‌ترین شرکای تجاری این کشور نیز در میان منابع اصلی برای واردات فولاد و آلومینیوم هستند.

بر اساس داده‌های سازمان زمین شناسی ایالات‌ متحده، مصرف فولاد ایالات‌ متحده در سال ۲۰۲۳، به حدود ۹۳ میلیون تن رسید که واردات خالص، ۱۳ درصد از این تقاضا را تشکیل می‌دهد. بر اساس داده‌های وزارت بازرگانی ایالات متحده، در سال گذشته، کانادا، برزیل و مکزیک، سه منبع اصلی واردات فولاد این کشور بودند.

وقتی صحبت از آلومینیوم به میان می‌آید که فلزی با ارزش بالاتر از فولاد است، ایالات‌ متحده حدود چهار میلیون تن آلومینیوم در سال ۲۰۲۳ مصرف کرد که واردات خالص، ۴۴ درصد از کل آن را تشکیل داد. بر اساس تحقیقات شرکت خدمات مالی مورگان استنلی، کانادا منبع ۵۶ درصد واردات آلومینیوم بوده است.

ترامپ گفته است که تعرفه‌ها می‌تواند به شرکت‌های آمریکایی کمک کند تا تولید داخلی خود را افزایش دهند. طبق گزارش مورگان استنلی، حداقل برای فلزات، ایجاد ظرفیت جدید، به سرعت انجام نخواهد شد.

کارلوس دی آلبا و جاستین فرر، تحلیلگران مورگان استنلی، در گزارشی در هفته گذشته، اظهار کردند: ساخت و افزایش کارخانه‌های ذوب جدید، سه سال یا بیشتر به زمان نیاز خواهد داشت. از این رو، هر گونه تعرفه وارداتی که بر فلزات یا محصولات معدنی اعمال شود، احتمالاً منجر به افزایش قیمت داخلی برای خریداران داخلی این مواد خواهد شد.

بلومبرگ گزارش کرد ترامپ، روز جمعه، به خبرنگاران گفت که اجرای تعرفه‌های مس، اندکی بیشتر از تعرفه‌های آلومینیوم و فولاد، زمان خواهد برد. بر اساس گزارش مورگان استنلی، ایالات‌ متحده یک بار دیگر، واردکننده بزرگ مس است و منابع خارجی، حدود ۳۶ درصد از تقاضای پالایش شده داخلی را در سال ۲۰۲۳ تشکیل دادند. مورگان استنلی افزود که بیش از یک سوم کل واردات مس، از کانادا و مکزیک وارد شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده