تاریخ: ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۰:۵۸
بازدید: ۳۶
کد خبر: ۳۶۶۹۶۰
سرویس خبر : متالورژی و مواد

اختصاص گرنت پژوهشی ۶ میلیاردی به طرح‌های برگزیده دانشجویی و صنعتی جایزه پروفسور وقار

اختصاص گرنت پژوهشی ۶ میلیاردی به طرح‌های برگزیده دانشجویی و صنعتی جایزه پروفسور وقار
‌می‌متالز - دبیرخانه دومین دوره جایزه پروفسور وقار، اعلام کرد که به طرح‌های برگزیده دانشجویی و صنعتی جایزه پروفسور وقار گرنت پژوهشی برای افزایش TRL اختصاص می‌یابد. طبق توافق انجام‌شده میزان گرنت پیش شتاب‌دهی تا سقف ۶ میلیارد ریال است.

به گزارش می‌متالز، بر اساس توافق کمیته اجرایی جایزه پروفسور وقار و مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو)، طرح‌های برگزیده دانشجویی و صنعتی علاوه بر دریافت جایزه ملی پروفسور وقار، مفتخر به دریافت گرنت پژوهشی جهت افزایش سطح آمادگی تکنولوژیک طرح برگزیده خواهند بود.

دانشجویان و صنعتگران فعال در حوزه صنایع معدنی، فلزی، متالورژی و مهندسی مواد علاقه‌مند شرکت در این جشنواره می‌توانند برای ثبت‌نام به لینک https://meteng.ut.ac.ir/ مراجعه و برای ارسال مدارک اقدام کنند.

تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه رویداد ملی جایزه پروفسور وقار تا ۲۵ بهمن‌ماه

همچنین مهلت ارسال آثار از طریق وبگاه دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه تهران تا ۲۵ بهمن‌ماه سال‌ جاری تمدید شد.

دومین دوره این جشنواره ملی به همت دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه تهران و با همکاری و مشارکت بنیاد حامیان دانشکده فنی در اسفند ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

هدف از اعطای جایزه پروفسور وقار، زنده نگه‌ داشتن یاد دکتر وقار به‌ عنوان پدر دانش متالورژی و مواد ایران، تقدیر و تشویق برگزیدگان دانش‌آموزی، دانشجویی و صنعتی فعال در حوزه مهندسی متالورژی و مواد و تقویت ارتباطات دانشگاه‌ها (به‌ عنوان مرکز تربیت متخصصان) با صنعت متالورژی و مواد کشور است.

جایزه صنعتی به صاحب برترین طرح ارسالی از صنایع مرتبط در حوزه مهندسی متالورژی و مواد و صنایع معدنی و فلزی که به صرفه‌جویی مالی، توسعه فرآیند، بهینه‌سازی تولید و ... منجر شده باشد، تعلق می‌گیرد.

اختصاص جایزه دانشجویی به برترین طرح پژوهشی در حوزه متالورژی و مواد، صنایع معدنی و فلزی

جایزه دانشجویی هم به برترین طرح پژوهشی در حوزه مهندسی متالورژی و مواد، صنایع معدنی و فلزی در میان دانشگاه‌های ایران که با ملاک‌های ارزیابی اعلام شده در شیوه‌نامه اجرایی دارای بیشترین تأثیرگذاری صنعتی را داشته باشد، اهدا می‌شود.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با دبیرخانه جایزه ملی پروفسور وقار با شماره ۸۸۰۱۲۷۸۳-۰۲۱ و یا پست الکترونیکی به نشانی vagharaward@gmail.com در ارتباط باشند و یا به محل دبیرخانه به نشانی تهران، امیرآباد، بالاتر از جلال، دانشکده فنی دانشگاه تهران، دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، طبقه دوم، اتاق ۲۳۰، مراجعه حضوری داشته باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

عناوین برگزیده