تاریخ: ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۳:۰۹
بازدید: ۶۷
کد خبر: ۳۶۷۷۳۸
سرویس خبر : آهن و فولاد
«ایوب درویشی» معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان در آیین افتتاح و کلنگ‌زنی طرح‌های عمرانی شهرستان مبارکه:

اقدامات فولاد مبارکه باعث افزایش سرمایه‌های اجتماعی در منطقه مبارکه شده است

اقدامات فولاد مبارکه باعث افزایش سرمایه‌های اجتماعی در منطقه مبارکه شده است
‌می‌متالز - هم‌زمان با فرا رسیدن دهه فجر شاهد بهره‌برداری و کلنگ‌زنی پروژه‌های بزرگی در شهرستان مبارکه هستیم. تمامی این برنامه‌ها باید یک آهنگ واحد داشته باشند و آن چیزی جز رضایت‌مندی و امیدواری جامعه و مردم نیست.

به گزارش می‌متالز، ما با توجه به تحریم‌ها و دشمنی دشمنان راهی جز انسجام و وحدت نداریم؛ لذا بخش‌های مختلف صنعت باید با همکاری و انسجام خود به آبادانی کشور بپردازند. مجموعه فولاد مبارکه به عنوان یک بنگاه اقتصادی پیشرو در این منطقه شرایط را به خوبی برای رشد بخش‌های مختلف جامعه از جمله علم و صنعت فراهم کرده است؛ لذا صرف نگاه صنعتی نسبت به این بنگاه اقتصادی یک نگاه ناقص بوده و منجر به بروز مشکلات زیادی می‌شود. ولی در نگاه درست و منطقی فولاد مبارکه خود را عضوی از جامعه صنعتی می‌داند که به همسایگان خود، مردم و محیط زیست توجه ویژه‌ای دارد.

اقدامات این شرکت منجر به افزایش سرمایه‌های اجتماعی در منطقه می‌شود. باید از دکتر طیب‌نیا به عنوان مدیرعامل محترم این بنگاه اقتصادی بزرگ بابت فهم بالا در حوزه مدیریت و مسوولیت اجتماعی تقدیر و تشکر به عمل آید.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده