![«محمود مصرینژاد» مرد برگزیده سال فولاد ایران آسمانی شد «محمود مصرینژاد» مرد برگزیده سال فولاد ایران آسمانی شد](/files/fa/news/1403/11/19/632335_625.jpg)
به گزارش میمتالز، افزایش جمعیت و لزوم دسترسی به آموزش با کیفیت و ارتقاء زیرساختها باعث شده تعریف سواد به معنای پیشین یعنی صرف خواندن و نوشتن نباشد، امروز بحث سواد و سوادآموزی مفهوم بسیار گسترده و متنوعی پیدا کرده است که علاوه بر خواندن و نوشتن، سواد رسانه و فرهنگی، سواد عاطفی، سواد دیجیتال، سواد مالی، سواد محیطزیستی و ... را شامل میشود. امروز نگاه به مقوله آموزش و مفهوم دانشآموز بودن بسیار عمیقتر شده است و این موضوع لزوم اصلاح زیرساختها، توزیع آموزش و توجه بیشتر به این حوزه را میطلبد.
در این راستا یکی از رسالتهای اصلی فولاد مبارکه طی سالهای اخیر توجه به زیرساختهای امر متعالی آموزش مانند ساخت مدرسه و به ویژه ساخت هنرستانها بوده است. با مطالعه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دریافتیم که در این سند توجه ویژهای به بحث هنرستانها و مهارتآموزی شده است؛ لذا ما با تمرکز بر هنرستانهای شهرستان و استان، توسعه مهارتی پاینده را هدف قرار دادیم.
دانشآموزان دیروز، کارکنان امروز کارخانههایی مانند فولاد مبارکه و چرخانندگان این صنایع هستند، از این رو ما عمیقاً معتقدیم که نباید نگاه ما معطوف به مدیریت محدود خودمان باشد، چرا که فولاد مبارکه در بلندمدت، یک همزیستی طولانی مدت را در کنار همسایگان و دوستان خود مدنظر دارد. درواقع فولاد مبارکه متعالی، در بتن یک شهرستان مبارکه توسعه یافته قابل تصور است.
امروز اگر آوازه مبارکه به دلیل گره خوردن با فولاد و آوازه نام فولاد به واسطه گره خوردن با نام مبارکه جهانی شده است، این نشأت گرفته از فرهنگ غنی و متعالی مردم این منطقه است.
اگر فولاد مبارکه در نقاط دیگری شکل گرفته بود، امروز در این جایگاه قرار نداشت و در حقیقت فرهنگ غنی، نجابت، بلوغ و صبوری مردم این منطقه عامل موفقیت این صنعت بوده است. ممکن است در چند دهه اخیر مرارتهایی هم از قبل این صنعت در کنار منافع آن حادث شده باشد، اما ما امروز بر آنیم که فولاد مبارکه را به نقطهای برسانیم که برای مردم سراسر منفعت باشد.
پیشتر نیز مطرح شده که ما معتقدیم فولاد مبارکه میتواند سراسر منفعت باشد و ما منفعت را صرفاً در تولید محصولات فولادی نمیبینیم؛ لذا اقداماتی مانند افتتاح هنرستان «تلاش» طی ۲ سال با بودجهای بالغ بر ۱۳ میلیارد تومان، زیرگذر شهدای فولاد مبارکه با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان، انتقال پساب روستای حسنآباد با بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان (این عدد با جمعآوری پساب شهرستان طالخونچه به ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان میرسد که عملیات اجرایی آن شروع شده است) و همچنین احداث جاده ورودی حسنآباد با اعتبار ۱۱۲ میلیارد تومان و... توسط این شرکت آغاز شده است.
مجموعه پروژههایی که در شهرستان مبارکه توسط فولاد مبارکه در دستور کار است، به بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان میرسد. این اقدامات نه سر تکلیف و وظیفه بلکه بر اساس اعتقاد قلبی ما به منظور سپاس و قدردانی از مردم شریف منطقه صورت میگیرد و امیدواریم تلاش ما منجر به اعتلای نام ایران عزیز شود تا در کنار هم و برای هم بتوانیم موجبات مسرت را در منطقه مبارکه فراهم کنیم.