به گزارش میمتالز، طبق گزارش رویترز از دهلینو، هیثم الغیص در کنفرانس هفته انرژی هند اعلام کرد: تصمیمهای اعضای اوپک دیدگاهی بلندمدت به بازارهای جهانی نفت دارد و ایجاد ثبات قیمت نفت را دنبال میکند.
سخنان دبیرکل اوپک پس از آن مطرح شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، بارها از تولیدکنندگان عضو این سازمان خواست بهمنظور کمک به کاهش قیمتها، تولید نفت خود را افزایش دهند.
اعضای اوپک و متحدانش (اوپک پلاس) اوایل ماه جاری اعلام کردند به سیاست افزایش تدریجی تولید نفت از ماه آوریل پایبند خواهند ماند.
الغیص همچنین افزود: ما بازار را بررسی و عرضه و تقاضا را به دور از ملاحظات سیاسی و تنها از لحاظ فنی تجزیه و تحلیل میکنیم و تصمیمهایی میگیریم که ثبات را در بازار برقرار کند.
اعضای اوپک پلاس بهدلیل نگرانی از تقاضای جهانی و افزایش تولید از سوی تولیدکنندگان خارج از این ائتلاف، برنامه کاهش تولید نفت خود را تا پایان ماه مارس ادامه میدهند.
دبیرکل اوپک گفت: چنانچه به نفت نگاه کنید، افزون بر سال گذشته میلادی، احتمالاً کم نوسانترین کالا بوده است و فکر میکنم این تا حد زیادی به تصمیمها و شفافیتی که ما در اوپکپلاس لحاظ میکنیم، برمیگردد، بنابراین این هدف ماست و به انجام آن ادامه خواهیم داد.
ترامپ از زمان بازگشت به قدرت در ماه ژانویه تأکید داشته افزایش قیمت نفت سبب تدام تنشهای روسیه و اوکراین شده است.
اوپک پلاس در زمان نخستین دولت ترامپ در سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ بهدلیل درخواست وی از اعضای این ائتلاف برای افزایش تولید بهمنظور جبران کاهش عرضه بارها با یکدیگر اختلاف پیدا کرده بودند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان