تاریخ: ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۳:۰۹
بازدید: ۱۰۳
کد خبر: ۳۶۸۶۶۹
سرویس خبر : آهن و فولاد
با هدف کاهش توقفات کمبود اکسیژن و نیتروژن مایع و با اعتماد به شرکت‌های داخلی؛

غول ذخیره‌سازی گاز‌های صنعتی وارد فولاد ارفع شد

غول ذخیره‌سازی گاز‌های صنعتی وارد فولاد ارفع شد
‌می‌متالز - شرکت آهن و فولاد ارفع پذیرای بزرگ‌ترین مخازن کرایوژنیک گاز‌های صنعتی شد.

به گزارش می‌متالز، مخازن کرایوژنیک ذخیره‌سازی اکسیژن و نیتروژن مایع کشور با ظرفیت ۳۰۰ مترمکعب (قطر حدود ۵ متر و ارتفاع ۲۵ متر) وارد سایت شرکت آهن و فولاد ارفع شد.

این مخازن، که در حال حاضر یکی از بزرگ‌ترین در نوع خود در ایران هستند، با سرمایه‌گذاری بیش از ۸۶۰ میلیارد ریال و با اعتماد به تولید داخلی ساخته شده‌اند. طراحی و ساخت آنها برای نخستین‌بار توسط یک شرکت دانش‌بنیان داخلی انجام شده و پس از تکمیل، به سایت شرکت آهن و فولاد ارفع حمل شده است.

تمامی مراحل طراحی، ساخت و اجرا توسط نیرو‌های متخصص داخلی انجام شده است. این مخازن قادرند نیتروژن و اکسیژن مایع را در دمای حدود منفی ۱۸۶ درجه سانتی‌گراد نگهداری کنند. با نصب و راه‌اندازی این تجهیزات، خطر توقفات ناشی از کمبود گاز‌های صنعتی کاهش یافته و تولید شرکت تا چند روز بدون مشکل ادامه خواهد یافت.

منبع: چیلان

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین