تاریخ: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۹:۱۹
بازدید: ۷۰
کد خبر: ۳۶۹۱۵۸
سرویس خبر : انرژی

خط لوله گاز اهواز - کوهدشت ۴۰۰ کیلومتر ظرفیت انتقال را افزایش می‌دهد

خط لوله گاز اهواز - کوهدشت ۴۰۰ کیلومتر ظرفیت انتقال را افزایش می‌دهد
‌می‌متالز - سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: پروژه خط لوله گاز اهواز - کوهدشت با طول ۴۰۰ کیلومتر ظرفیت انتقال گاز به غرب کشور را افزایش می‌دهد.

به گزارش می‌متالز، بهنام میرزایی سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به پروژه خط لوله گاز اهواز - کوهدشت، گفت: این پروژه یکی از پروژه‌های مهم شرکت ملی گاز ایران به‌شمار می‌آید که باید به‌موقع تکمیل شود تا به توازن انرژی کشور در سال آینده کمک کند. از این رو پیش از این بازدید، چهار نشست با مدیران پروژه در بخش‌های کارفرمایی، مشاوره و پیمانکاری برگزار شد و متعاقب آن، بازدید از هر چهار گستره انجام گرفت تا نقاط ضعف و قوت پروژه بررسی شود.

وی ادامه داد: اعضای هیات مدیره در این بازدید تصمیم‌های مهمی در ارتباط با جنبه‌های فنی، اجرایی و مالی پروژه اتخاذ کردند تا روند اجرایی هر چهار گستره، مطابق با تأکید‌های مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران تسریع شود.

سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به مزایای اجرای این پروژه اظهار کرد: خط لوله گاز اهواز - کوهدشت، بخشی از خط لوله نهم سراسری گاز به‌شمار می‌آید که به‌موازات خط ششم سراسری گاز در حال احداث است. هدف از این پروژه، ایجاد انعطاف عملیاتی و افزایش ظرفیت انتقال گاز در محور غرب و شمال غرب کشور است.

میرزایی با بیان اینکه خط لوله ۵۶ اینچ اهواز - کوهدشت در قالب چهار قطعه به طول ۴۰۰ کیلومتر در دست اجراست، تأکید کرد: فرزندان صنعت گاز در قطعه‌های اهواز - شوشتر، شوشتر - دزفول، دزفول - پل‌دختر و پل‌دختر - کوهدشت، در دو استان خوزستان و لرستان با تلاش و همت خود در حال اجرای یکی از پروژه‌های عظیم گازی کشور هستند تا این طرح با سرعت و کیفیت به سرانجام برسد و رینگ غرب و شمال غرب شبکه گاز ایران تکمیل شود.

وی ایجاد ظرفیت برای انتقال بیشتر گاز به غرب کشور را حیاتی دانست و گفت: با تکمیل این پروژه و ایجاد اتصال‌های متعدد بین خطوط لوله نهم و ششم سراسری گاز در غرب کشور فراهم می‌آید و محدودیت‌های انتقال گاز از نیمه جنوبی به شمال کشور برطرف می‌شود.

سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، عبور خط لوله اهواز - کوهدشت از رودخانه پرآب کارون به روش میکروتونلینگ را تجربه‌ای نو در صنعت گاز برشمرد و ابراز امیدواری کرد با موفقیت این اقدام، زمینه برای گسترش استفاده از روش‌های نوین در سطح صنعت گاز کشور فراهم شود.

منبع: خبرگزاری مهر

عناوین برگزیده