
به گزارش میمتالز، معاون بهرهبرداری شرکت معدنی و صنعتی گلگهر با اعلام این خبر گفت: در سال جاری با همت و تلاش کلیه پرسنل تولید اعم از کارفرما و پیمانکار و با حمایت دیگر پرسنل پشتیبانی در بخشهای تامین سنگ آهن، تامین انرژی مورد نیاز، حملونقل و کلیه همکاران در شرکت گلگهر موفقیتهای چشمگیری در حوزه بهرهبرداری و تولید محصول به دست آمد.
مهندس امید محتشمیفر ادامه داد: تولید این شرکت در سال جهش تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش چشمگیری داشت به طوری که در بخش تولید کنسانتره با ۹۴۲ هزار و ۴۳۸ تن، به میزان ۷.۸ درصد افزایش و در بخش تولید گندله با ۳۳۰ هزار و ۱۰۲ تن، به میزان ۲.۸ درصد افزایش داشتهایم.
وی افزود: مجموع تولید در مجتمع معدنی و صنعتی گلگهر نیز در مدت مشابه، از ۲۳ میلیون و ۸۲۰ هزار و ۵۸۷ تن به ۲۵ میلیون و ۹۳ هزار و ۱۲۷ تن افزایش یافت که نسبت به سال گذشته ۵.۳ درصد رشد داشته است.
معاون بهرهبرداری شرکت گلگهر از ثبت ۱۰ رکورد کمی ماهانه در سال جاری و افزایش رکوردهای کیفی از ۲۱ رکورد در سال ۱۴۰۲ به ۴۰ رکورد در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این آمار نشان دهنده اهمیت کیفیت در کنار کمیت تولید در این شرکت است.
وی پیشبینی کرد: در روزهای باقیمانده از سال نیز در مجموع تولید سالیانه گندله در مجتمع معدنی و صنعتی گلگهر رکورد جدیدی به ثبت برسد.
گفتنی است شرکت معدنی و صنعتی گلگهر به عنوان بزرگترین تولیدکننده کنسانتره و گندله سنگ آهن کشور، بیش از ۳۰ درصد از مواد اولیه فولاد کشور را تامین میکند و از جایگاه ویژهای در تولید ملی برخوردار است.