تاریخ: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۱:۲۱
بازدید: ۱۸
کد خبر: ۳۷۲۱۹۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
باز شدن گره ۲۰ ساله یک پروژه در سال سرمایه‌گذاری برای تولید؛

کارخانه سیمان عنبرآباد، فرصت خوبی برای سرمایه‌گذاری و مشارکت مردم

کارخانه سیمان عنبرآباد، فرصت خوبی برای سرمایه‌گذاری و مشارکت مردم
‌می‌متالز - «سرمایه‌گذاری برای تولید» شعار امسال از طرف رهبر معظم انقلاب اعلام شده که با آغاز عملیات اجرایی دو پروژه رها شده در شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد، نویدبخش روز‌های خوبی خواهد بود، زیرا با اشتغال پایدار در برابر شغل‌های کاذب بر خواهند آمد.

به گزارش می‌متالز، بر اساس این گزارش، در حالی رهبر معظم انقلاب سال ۱۴۰۴ را سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری کردند، هشدار جدی برای دست‌اندرکارانی است که در مسیر پروژه احداث اولین کارخانه تولید سیمان جنوب کرمان واقع در شهرستان عنبرآباد تعلل کردند و هم‌اکنون شاهد آغاز عملیات اجرایی آن با گذشت ۲۰ سال معطلی هستیم.

البته این اتفاق به همت سازمان بازرسی و پای کار بودن سرمایه‌گذاری افتاد که سال‌ها در پیچ‌وخم بروکراسی معطل ماند، به ندای رهبری لبیک گفت و آستین همت را در راستای تحقق این طرح مهم بالا زد و می‌توان گفت ایجاد اشتغال به تعبیری سد بازدارنده‌ای در برابر شغل‌های کاذب است که این روز‌ها در جنوب کرمان رونق دارند.

گره احداث کارخانه سیمان در جنوب کرمان با گذشت ۲۰ سال باز شد

اشتغال و اقتصاد دو بال برای جذب جوانان محسوب می‌شوند که سودای درآمد‌های یک شبه و پرخطر را در سر نداشته باشند و این دغدغه اجتماعی صرفاً در سایه اهمال‌کاری‌ها سال‌ها به طول انجامیده که با ورود سازمان بازرسی استان کرمان، دو پروژه از جمله احداث کارخانه لاستیک سبک و سنگین و تولید سیمان از رهاشدگی به سمت تولید قرار گرفتند و در کنار اشتغال، کاهش هزینه‌های ساخت‌وساز را نیز نمی‌توان نادیده گرفت که با تکمیل کارخانه سیمان عنبرآباد رقم خواهد خورد.

«محمدعلی طالبی» که اتاق سرمایه‌گذاری استان کرمان را در پایتخت راه‌اندازی کرده، غروب ۱۶ فروردین در مراسم آغاز عملیات اجرایی کارخانه سیمان در شهرستان عنبرآباد با قدردانی از حمایت مدیرکل بازرسی استان کرمان در تعیین تکلیف این طرح، از راه‌اندازی شهرک صنایع تبدیلی در جیرفت خبر داد که می‌تواند به عنوان بازوی بخش کشاورزی محسوب شود و گفت: در راستای تحقق اهداف شعار سال رویکردی را که برای سرمایه‌گذاری در جنوب کرمان در پیش گرفتیم، وظیفه همگان را دو چندان می‌کند و این همت و همدلی در استان کرمان وجود دارد.

وی از هلدینگ اقتصادی جهاد نصر به عنوان سرمایه‌گذار پروژه کارخانه سیمان عنبرآباد تقدیر کرد و با تاکید بر لزوم حمایت برای تکمیل این پروژه افزود: این طرح فرصت خوبی برای سرمایه‌گذاری است که مشوقی برای مردم در راستای مشارکت در اجرای این گونه طرح‌ها به شمار می‌رود.

در حالی استاندار کرمان از بازرسی استان به عنوان گره‌گشای صنعت و سرمایه‌گذاری یاد کرد که کارخانه سیمان عنبرآباد به دلایل متعددی ۲۰ سال رها شده بود و امروز با همت و همراهی مسوولان احیا و آغازگر تحقق شعار سال است.

وی گفت: مدیرکل بازرسی جدیت و همراهی زیادی برای رفع مشکلات و موانع سرمایه‌گذاران و گره‌گشایی از کار دستگاه‌های دولتی داشته که تعامل و همدلی ایجاد شده بسیار ارزشمند خواهد بود.

کارخانه سیمان عنبرآباد، فرصت خوبی برای سرمایه‌گذاری و مشارکت مردم

طالبی از فرمانداران به عنوان نمایندگان عالی دولت در شهرستان‌ها خواست به کمک سرمایه‌گذاران بیایند و معطلی سرمایه‌گذار را جبران کنند.

«بهنام سعیدی» نماینده مردم شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد نیز تعیین تکلیف طرح‌های احداث کارخانه سیمان و لاستیک را بر اشتغال و توسعه منطقه موثر دانست و از نگاه ویژه استاندار به جنوب کرمان به عنوان یک فرصت یاد کرد که باید از این مهم استفاده شود.

گره ۲۰ ساله‌ای که باز شد

«مسلم مروجی‌فرد» رئیس سازمان صمت جنوب کرمان هم در مراسم کلنگ‌زنی پروژه کارخانه سیمان، توسعه منطقه را در لبیک به شعار سال توسط رهبر معظم انقلاب یک فرصت دانست که با همت سازمان بازرسی استان و استاندار محقق خواهد شد و گفت: مجوز‌های کارخانه لاستیک و سیمان غیرفعال بودند که با پیگیری‌های استاندار و ورود سازمان بازرسی استان فعال شد.

وی سرمایه‌گذاری برای احداث کارخانه سیمان را ۱۰۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد که برای ۵۵۰ نفر به طور مستقیم و ۱۶۰۰ نفر به طور غیرمستقیم شغل ایجاد خواهد کرد که در حال حاضر برای ۸۰۰ هزار تن مجوز صادر شده است.

مروجی‌فرد با ابراز تاسف از عدم اجرای طرح احداث کارخانه سیمان در عنبرآباد که در کاهش هزینه‌های ساخت‌وساز نقش به سزایی دارد، افزود: در سال ۱۳۸۴ مجوز معادن و کارخانه این طرح صادر شده که بنا به دلایلی ۲۰ سال رها شده و امیدواریم همه با همدلی در جهت رفع مشکلات فراروی و تکمیل این طرح گام برداریم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان ظرفیت اسمی کارخانه سیمان عنبرآباد را سه میلیون تن عنوان کرد و گفت: سرمایه ثابت برای این طرح ۱۲۰ هزار میلیارد ریال است و با بهره‌برداری از آن برای ۳۰۰ نفر اشتغال مستقیم و برای ۱۰۰۰ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد می‌کند.

کلنگ‌زنی کارخانه لاستیک در جیرفت

بر اساس این گزارش، با حضور استاندار کرمان همچنین عملیات اجرایی کارخانه لاستیک در جیرفت آغاز شد.

این طرح نیز سال‌ها در حد حرف بود که متاسفانه پیشبرد آن دستخوش سلایق سیاسی و شخصی قرار گرفته و می‌توان گفت حق مردم در این بین نادیده گرفته شد که جبران این اجحاف با پیگیری‌های استاندار کلید خورد.

مسلم مروجی‌فرد رئیس سازمان صمت جنوب کرمان در حاشیه مراسم کلنگ‌زنی کارخانه لاستیک سبک و سنگین در جیرفت گفت: این کارخانه با ۱۰۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری زمینه اشتغال برای ۵۵۰ نفر به طور مستقیم و ۱۶۰۰ نفر به طور غیرمستقیم ایجاد خواهد کرد.

اگر چه بهار ۱۴۰۴ با آغاز عملیات اجرایی دو طرح کارخانه سیمان و لاستیک در شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد شروع شده که انتظار می‌رود با همت مسوولان در حمایت از سرمایه‌گذاران شاهد سرعت‌بخشی در بهره‌برداری از فاز اول آنها باشیم تا اینکه کوتاهی‌های صورت گرفته در حق مردم و جوانان منطقه جبران شوند و بتوانیم در جهت تحقق اهداف تعریف شده شعار سال گام برداریم.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

عناوین برگزیده