
به گزارش میمتالز، خلیلاحمد سلامی صبح سهشنبه در نشست وبیناری با مشاوران وزیر تعاون تعاون، کار و رفاه اجتماعی که با اولویت توانمندسازی واحدهای اقتصادی و متوسط از طریق اتصال به بنگاههای پیشرو و زنجیرههای تولید برگزار شد، افزود: سیستان و بلوچستان بعد از کرمان، دومین استان بزرگ کشور با جمعیتی بیش از سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است.
وی اظهار کرد: سیستان و بلوچستان استانی سرشار از ظرفیتها و پتانسیلهای خدادادی است، شمال این خطه پهناور در زمان پرآبی تالاب بینالمللی هامون، به انبار غله ایران معروف بود و قطب کشاورزی خصوصاً در زمینه تولید گندم بودیم.
این مقام مسوول اضافه کرد: در شمال خامهدوزی و قالیبافی و در مرکز استان معادن، کشاورزی و دامداری و گردشگری و در جنوب اقتصاد دریایی و صنایعدستی از تولید و پرورش آبزیان و میگو تا سوزندوزی بلوچی و ... را داریم.
وی تصریح کرد: منطقه سرباز و زرآباد نیز به هندوستان کوچک به دلیلی داشتن میوههای گرمسیری و استوایی معروف هستند.
سلامی با اشاره به دستور مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای اتصال بنگاههای کوچک به بزرگ در سطح کشور، با توجه به اینکه یکی از نمایندگان مردم استان در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی حضور دارد، سه شهر حوزه انتخابیه وی شامل خاش، تفتان و میرجاوه و بخشی از شهرستان زاهدان شامل نصرتآباد در گام اول در دستور کار قرار گرفت، در این زمینه در سفرهایی جداگانه با فرمانداران دیدار و گفتوگوهایی صورت گرفت و در نشستهای شورای اشتغال آن مناطق حضور داشته و بر احصاء واحدهای دارای شرایط اتصال به بنگاههای بزرگ کشور تاکید شد.
وی گفت: در سفر به بخش نصرتآباد از ظرفیتهای تولیدی و توانمندیهای این بخش، بازدید و در کارگروه اشتغال و نشستی با سرمایهداران و سرمایهگذاران خصوصاً در بخش معدن موضوعات بررسی شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: پس از بررسیهای صورت گرفته، صنایعی در بخش معدن شناسایی شدند که در حوزه این شهرستانها و بخشها بودند و شرایط اتصال به بنگاههای بزرگ را نیز داشتند، در این زمینه اواخر سال گذشته به همراه سرمایهگذاران و فعالان بخش معدن و مسوولان مرتبط استانی، با هماهنگی صورت گرفته با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمان، سفری به این استان انجام شد و نشستی در محل آن اداره کل برگزار شد.
وی تصریح کرد: همچنین نشستی با مسوول کارخانه صنایع معدنی و مس این خطه داشتیم و معدنکاران و سرمایهگذاران مسائل خود را مطرح کردند که عمده آنها مشکلات نقدینگی و ماشینآلات بودند.
منبع: خبرگزاری مهر