تاریخ: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۲:۰۰
بازدید: ۲۰۳
کد خبر: ۳۷۳۱۶۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

بازدید رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی از فولاد سنگان

بازدید رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی از فولاد سنگان
‌می‌متالز - رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی به همراه دادستان مرکز و جمعی از مسوولان قضایی استان، صبح امروز در مجموعه کارخانجات شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان حضور یافتند.

به گزارش می‌متالز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین زرندی، رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی به همراه هیات همراه با هدف حمایت از سرمایه‌گذاران فعال در حوزه صنعتی و معدنی فعال در سنگان و بررسی و برطرف نمودن مشکلات صنایع و معادن در این منطقه حضور یافتند و از مجموعه‌های فعال تولیدی بازدید به عمل آوردند.

لازم به ذکر است، در این بازدید دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی و تنی چند از مقامات قضایی استان و شهرستان خواف حضور داشتند.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم