تاریخ: ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۳:۵۷
بازدید: ۱۱۱
کد خبر: ۳۷۳۲۲۴
سرویس خبر : متالورژی و مواد

طرح فروسیلیس دشتی با سرمایه‌گذاری ۱۳ هزار میلیارد ریال در مرحله راه‌اندازی است

طرح فروسیلیس دشتی با سرمایه‌گذاری ۱۳ هزار میلیارد ریال در مرحله راه‌اندازی است
‌می‌متالز - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: طرح تولید فروسیلیس دشتی با ۱۳ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی ۱۷۵ نفر و ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله تکمیل و راه‌اندازی است.

به گزارش می‌متالز، مهدی صفوی روز چهارشنبه در جریالن بازدید میدانی استاندار و دیگر مسوولان بوشهر از این طرح افزود: تولید سیلیکون با بیش از ۵۵ درصد وزنی از اهداف اجرای این طرح مهم و ارزشمند است.

وی با اشاره به ارزش بسیار بالای این نوع محصول در صنایع مرتبط عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود این طرح در صورت تکمیل و راه‌اندازی سالانه ۲۰ هزار تن فروسیلیس با سیلیکون بیش از ۵۵ درصد وزنی تولید کند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر عنوان کرد: فروسیلیس از ظرفیت‌های مهم در اجرای طرح‌های بزرگ صنعتی و صنایع معدنی برخوردار است که می‌تواند فرصت بسیار ارزشمندی برای ایجاد و تکمیل صنایع پایین‌دست بوجود آورد.

فروسیلیس از ترکیب سیلیسیم، آهن و برخی از عناصر دیگر بوجود می‌آید، فروسیلیس کاربرد‌های بسیاری به ویژه در صنعت فولاد دارد طوریکه از آن به‌ عنوان عاملی اکسیژن‌زدا و به وجود آورنده ساختار نشکن در چدن استفاده می‌کنند.

فروسیلیس به دلیل کاربرد‌هایی که دارد؛ جایگاه خود را در صنایع مختلف به تثبیت رسانده است، این ماده اولیه در صنایع فولاد ریخته‌گری، جوشکاری و متالورژی کاربرد دارد.

شهرستان دشتی با برخورداری از تولید سالانه ۸.۷ میلیون تن، ۳۰ درصد ظرفیت معدنی استان بوشهر را به خود اختصاص داده است.

باتوجه به اینکه دشتی رتبه نخست ظرفیت معدنی استان بوشهر را دارد استفاده از این مهم برای توسعه اشتغال و رونق اقتصادی ضروری است.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) بوشهر

عناوین برگزیده