تاریخ: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۳:۴۰
بازدید: ۱۳۴
کد خبر: ۳۷۳۷۸۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
عضو فراکسیون انقلاب مجلس:

قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی راهکار هدایت نقدینگی به تولید است

قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی راهکار هدایت نقدینگی به تولید است
‌می‌متالز - عضو فراکسیون انقلاب مجلس شورای اسلامی گفت: مصوبه مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در صورت تصویب نهایی در شورای نگهبان و تبدیل به قانون به تحقق شعار سال کمک و روند اجرایی شدن آن را تسهیل می‌کند.

به گزارش می‌متالز، سالار ولایتمدار نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مصوبه مالیات برعایدی سرمایه پس از تصویب نهایی در شورای نگهبان و تبدیل به قانون می‌تواند به تحقق شعار سال کمک و روند اجرایی آن را تسهیل کند.

نماینده مردم قزوین خاطرنشان کرد: در صورت تأیید شورای نگهبان، قانون مالیات برسوداگری و سفته‌بازی به کاهش مشکلات بازار طلا و ارز و جلوگیری از سرازیر شدن نقدینگی کشور به این بازار‌ها به‌عنوان بازار‌های غیرمولد کمک می‌کند.

وی افزود: مشکلات در بحث اقتصاد یکی یا دو مورد نیست که با یک مصوبه کاملاً رفع شود و قانون مالیات برسوداگری و سفته‌بازی می‌تواند بخشی از مشکلات را در این حوزه حل کند.

نماینده مردم قزوین در مجلس اظهار داشت: تعدادی از نمایندگان با درخواست و پیگیری‌هایی که داشته‌اند خواستار تبدیل شدن این مصوبه به قانون هستند.

منبع: خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم